SR-BANK ARENA: Det ble en ny blytung kamp for Viking da Tromsø var på besøk. Gjestene vant 1–0 og Viking står nå med to strake tap.

Her er Aftenbladets Viking-børs:

• Iven Austbø, keeper: 4

Våken i feltet og plukket Tromsøs forsøk på gjennomspill. God da han redder Viking fra baklengs like før pause. Nådde ikke bort på skuddet som førte til 0–1. Fin redning sent i 2. omgang.

• Sondre Bjørshol, høyreback: 3

Villig med offensivt. Flink til å doble rundt Kabran. Men litt uvenn med ballen i mottakene i angrep. Ble byttet ut etter en snau time.

• Henrik Heggheim, midtstopper: 4

Noen rufsete avleveringer i innledningen. God kontroll rundt eget mål. Reddet Viking flere ganger ved å komme inn og renske unna i siste liten. Sterk i duellene i eget felt. Vikings beste.

• Her er scoringen som senket Viking:

• Viljar Vevatne, midtstopper: 2

Flyttet inn som stopper. I likhet med sin makker upresis i oppspillene, spesielt i 1. omgang. På etterskudd flere ganger. En svak kamp.

• Yann-Erik de Lanlay, venstreback: 3

Overraskende plassert på venstrebacken. Ble også benyttet der i RBK. Åpnet friskt. Rolig og kald med ball. Fotballklok som få. Flere gode innlegg på slutten. Men førte ikke til noe.

• Samuel Fridjonsson, midtbane: 2

Av tidlig med skade mot RBK, flyttet ned til defensiv midtbane til denne kampen. Sikker med ballen. Bevegelig. Ropte på straffe etter 24 minutter, men for døve ører. Klarte aldri å sette noe preg på kampen. Byttet ut.

• Joe Bell, midtbane: 3

Mye på ball. Bestemt i duellene, god i posisjoneringsspillet. Stygg ballmiss like før pause som førte til en god TIL-sjanse. Bare tidvis den igangsetteren og hovmesteren han er på sitt beste.

• Kevin Kabran, høyrekant: 2

Flyttet over til høyrekanten. Fikk en mulighet etter ett minutt. Skjøt utenfor. Ofte for ubesluttsom når han har ballen. Misset en stor sjanse før pause. Mistet ballen altfor enkelt. Fikk svært lite til.

• Fredrik Torsteinbø, offensiv midtbane: 2

Endelig fikk han sjansen i favorittposisjonen sin rett bak spissen. Men kom aldri skikkelig til sin rett. Ble brukt mye i luften i oppspillene. Det fungerte ikke spesielt godt.

• Zlatko Tripic, venstrekant: 2

Endelig tilbake fra start. Fikk et innhopp mot RBK torsdag. God i korte glimt. Flott forarbeid da Kabran misset fra god posisjon like før hvilen. Forsvant ut av kampen i 2. omgang.

• Veton Berisha, spiss: 3

Som vanlig konstant på løp. Men heller ikke denne gangen ble han fôret med de ballene. Uten avslutning på mål og fikk det tøft i duellene mot Tromsø-spillerne.