– Du får sagt det! utbryter Kilde når VG hiver ut: «Det er deg og stjernene?», etter nordmannens andre strake seier i sveitsiske Wengen.

Han har akkurat kommet seg tilbake til hotellet og startet ringerunden til de norske mediene som for andre dag på rad, og for nesten endte gang denne sesongen, vil ha en bit av fartskjøreren som kjører fra alt og alle.

Sesongens sjette verdenscupseier - den fjerde i utfor - var ren knockout. Hele 0,88 sekunder skilte ned til sveitsiske Marco Odermatt på annenplass.

Men det er ikke Odermatt, Beat Feuz, Dominik Paris eller Vincent Kriechmayr VG denne gang sikter til. Det er skuespilleren Patrick Dempsey.

– Han er interessert i ski, vettu, begynner Kilde.

Av de mange som etter fredagens super-G-seier tok til kommentarfeltet på Kildes Instagram for å gratulere, var nettopp TV-stjernen kjent fra Grey's Anatomy. 57 år gamle Dempsey spilte der nevrokirurgen Derek Shepard, med kallenavnet «McDreamy».

– Jeg tror jeg møtte ham første gang i Kitzbühel for to-tre år siden. Han sender meg litt meldinger og tut og kjør. Han følger med, det er ganske fett, forteller Kilde og fortsetter:

– Han ble sikkert invitert til Kitzbühel, den gang kom han inn oppe på start faktisk, og kom bort og hilste. Han er også en god venn av Aksel (Lund Svindal) og Kjetil (Jansrud). Da hang jeg meg på, jeg var ikke store karen for noen år siden, men han var veldig imøtekommende og superhyggelig type.

I 2020 var Dempsey på plass i den beryktede bakken i Østerrike og fikk blant annet være med på «besiktigelse» med Svindal og den tidligere amerikanske alpinstjernen Lindsey Vonn. Svindal og Dempsey møttes også under Formel 1-løpet i Monaco i 2019.

TV-stjernen, som selv har deltatt i det klassiske bilracet 24-timers løpet på Le Mans, legger ikke skjul på sin kjærlighet for alpinsporten. «McDreamy» har en rekke ganger delt bilder av seg selv på ski og med kjente alpinister.

– Han sender meg gratulasjoner, så melder vi litt frem og tilbake. Vi er ikke «best buddies» liksom, men han er veldig interessert, og det er stilig, forteller Kilde om relasjonen mellom de to.

Men selv om Hollywood har nådd frem til Kilde, og han for tiden er den største stjernen i fartssirkuset, forsikrer 30-åringen at han ikke tar helt av.

– Det er gøy om dagen og jeg prøver selvfølgelig å holde beina på bakken og jobbe videre. Det kommer nye konkurranser og Kitzbühel er rett rundt hjørnet. Men man skal også prøve å nyte det som har skjedd nå. Det er deilig å kjenne på at ting fungerer og at folk synes det er moro, avslutter 30-åringen.