Samtidig vil jeg gratulere Bjørn Jacobsen med sin første uttalelse noensinne om Møreaksen og Bypakken i Molde hvor han ikke gjentar løgnen om at det skal bygges motorvei gjennom Molde. Æres den som æres bør. Dessverre kommer han opp med nye løgner om at Statens vegvesen har brukt kr 700 millioner på å planlegge Møreaksen. Jeg har jobbet med Møreaksen i 15 år og vet veldig godt at dette tallet er helt feil. Derfor har jeg et veldig enkelt spørsmål som Bjørn Jacobsen kan svare på hvis han vil unngå å bli tatt i nye løgner og beholde æren: Hvor har du tallet på kr 700 millioner fra?

Resten av Bjørn Jacobsen sitt innlegg er en stor forundringspakke hvor han tar æren for at Møreaksen har blitt så bra. Ikke en eneste gang har SV stemt for noe som helst som styrker regionen vår gjennom å bygge Møreaksen. Men hvis Bjørn Jacobsen nå mener at Møreaksen har blitt mye bedre på grunn av SV sin politikk, så må han gjerne tilrane seg æren for det.

Det viktigste for min del er at regionen vår utvikler seg positivt gjennom å bygge Møreaksen. Og at Molde kan utvikle seg som attraktiv by for syklister, bussreisende og bilister slik at vi unngår å stange i kø når byen vokser. At SV har stemt mot alt dette for å gjøre utviklingen enda bedre er muligens en slags sannhet i SV-kretser. En halv sannhet er som kjent farligere enn en hel løgn. Men det viktigste for SV er kanskje å ta æren?

Vil du skrive i På tråden? Send e-post til ordetfritt@r-b.no

Vil du skrive leserinnlegg? Send e-post til ordetfritt@r-b.no

Her finner du meningsstoffet i Nordvest debatt – Rbnetts meningsportal