Nylig ble han tatt ut i den norske troppen som skal spille U21-EM i slutten av juni. Uttaket gjør samtidig at han mister MFKs kamper mot Haugesund (25. juni) i serien og Strømsgodset (28. juni) i cupen. Om Norge skulle gå lenger, kan det bety at flere Molde-kamper går uten Mannsverk på laget.

– I utgangspunktet står jeg over to kamper. Om vi går videre, har jeg forstått det slik at jeg går glipp av tre kamper, sier Mannsverk.

Toppkampen mot Bodø/Glimt på Aspmyra stadion spilles samme dag som to av kvartfinalene i U21-EM.

Sivert Mannsverk er gjest i ukas episode av RB-sporten. Foto: MARTIN BRØSTE

Wigan-supporter

MFK-spilleren har også vært Wigan-supporter siden han fikk drakt av bestefaren som liten gutt. 11. mai 2013 vant favorittklubben 1-0 mot Manchester City i finalen. Mannsverk forteller den herlige historien i ukas episode av RB-sporten.

– Far og bror min er City-supportere, så i 2012/2013 var det meg og «mamsen» som satt på Wigan-sida og de satt på andre sida. Det var ikke snakk om at de skulle være med og støtte Wigan. Det var bra kok da Ben Watson scoret på corner i det 89. minutt, forteller Mannsverk om den spesielle familieturen et par dager etter at han fylte 11 år.

U21-EM og Champions League

Wigan vant klubbens første FA-cuptittel i historien da City-stjerner som Silva, Aguero og Tevez ble slått på Wembley foran 86.000 tilskuere 11. mai.

– Det var litt morsomt, for lagene får jo halve stadion hver, og da Wigan løftet trofeet så vi to stykker på andre sida. Det var pappa og bror min, alle andre hadde reist hjem bortsett fra de to, forteller Mannsverk, som i dag er en av rundt 100 medlemmer i Wigans norsk supporterklubb.

I podkasten snakker MFK-profilen om det hektiske halvåret han står foran med cup, eliteserie, U21-EM og Champions League-kvalifisering.

Norge har deltatt i EM for U21-lag to ganger tidligere. Du får vite hvilke MFK-spillere som var med på bronselagene i 1998 og 2013.

Sivert Mannsverk var 11 år gammel da han og familien var tilstede på FA-cup-finalen mellom Wigan og Manchester City. Foto: PRIVAT

Hulsker får kjeft

Panelet tar også et kraftig oppgjør med tidligere Molde-spiller Bernt Hulsker, som i fotballpodkasten «Den 69. mann» sier forferdelige ting om MFK-hymnen «Her kommer Molde».

Sivert Mannsverk elsker derimot supporterlåta og avslører at både venner og familie til stadighet framfører sangen i ulike anledninger.

Mannsverk besøker RB-sporten i samtale med Martin Brøste, Pernille Huseby og Trond Hustad.

Du kan høre RB-sporten der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av øverst i denne saken.