Snart klubbløse Eirik Hestad er gjest i denne ukas episode av RB-sporten. Der svarer 27-åringen på spørsmål om tilbud fra Molde og hva han tenker om sin egen framtid etter halvannet år som proff i kypriotiske Pafos.

– Det er ikke godt å si hva som skjer. Nå er jeg litt i tenkeboksen. Man må ha litt is i magen og se hva som dukker opp. Ingenting er bestemt ennå, sier Hestad.

Han kommer også med en utfordring til Magnus Wolff Eikrem og Christian Gauseth, setter press på landslagskompisene og svarer på spørsmål fra sin egen barndomsklubb. Du får også Hestads egen supportersang, som du neppe har hørt før.

Eirik Hestad, Pernille Huseby, Trond Hustad og Martin Brøste snakker ellers om MFKs svake sesongstart etter 0–1-tapet for Odd i forrige serierunde.

– Av og til er det vanskelig å sette fingeren på hva som ikke fungerer. Fotball er et veldig komplekst spill. Det er mange ting som skal fungere på én gang. Akkurat nå er momentumet veldig dårlig. Det eneste som hjelper er å ha tro på det du driver med, jobbe hardt, prøve å støtte hverandre og få energi inn i hverdagen, sier Hestad.

Det mye omtalte banneret på Nordmøre stadion blir også diskutert. Panelet er i tillegg innom Leo Skiri Østigårds leserinnlegg i lokalavisa om stupebrett-problematikken i Rauma.

Du kan høre episoden øverst i saka, på Spotify eller der du vanligvis lytter til podkast.

FERIE: Eirik Hestad er hjemme i Molde og er ferdig i kypriotiske Pafos. I podkasten RB-sporten forteller 27-åringen hva han tenker om sommerens klubbvalg. Foto: Trond Hustad