Romsdals Budstikke har fått rettigheter til å sende både hjemmekampen og bortekampen mot Kisvarda i Europa Conference League.

Første kamp ble spilt på Aker stadion torsdag 4. august klokken 19:00, mens returoppgjøret går i Ungarn torsdag 11. august, klokken 21:00. Begge kampene vil bli vist direkte på Rbnett for våre abonnenter.

– Det er svært gledelig at vi har fått dette på plass. Det er stor interesse for MFK i Europa, og vi er litt stolte av at disse kampene produseres og sendes av lokalavisa, sier ansvarlig redaktør Ole Bjørner Loe Welde.

Rettighetskjøpet kommer i samarbeid med VG.

– Dette er fjerde året på rad at vi har klart å lande slike rettigheter. Denne avtalen kom til gjennom samarbeidet med VG. De er dyktige på sport og rettigheter, og det er svært positivt for oss at de vil samarbeide med Romsdals Budstikke, sier Loe Welde.

Tredje kvalifiseringsrunde er nest siste hinder på veien til et gruppespill. Vinner Molde dobbeltoppgjøret mot Kisvarda, venter en playoff.

– Vi har de siste årene satset mer på levende bilder, og disse kampene er en viktig del av vårt produkt. Dette er store produksjoner som også gir oss nyttig kompetanse. Samtidig vet vi at våre abonnenter setter pris på dette tilbudet. Juli og august er ferietid, og mange setter pris på muligheten til å se kampene der de er, sier Loe Welde.

Ungarsk mostand

Kisvarda FC kommer fra en liten by i Ungarn med samme navn, og kom på andreplass i ligaen i forrige sesong. Kisvarda kom elleve poeng bak Ferencvaros, som Molde tapte mot i Champions League-playoff i 2020.

Kisvarda slo ut det kasakhstanske laget Kairat Almaty i andre kvalifiseringsrunde, med seier 1–0 i begge oppgjørene. Kisvarda har åpningskamp i ligaen førstkommende helg mot Debrecen.