– Vi er ikke helt påskrudd der. Han tar oss litt på sengen, sier Branns assistenttrener Erik Huseklepp til BT om Eriksens frekke 1–0-scoring.

– Vi er for feige med ball i 1. omgang. Vi våger ikke å utfordre. Da får Molde gunstige brudd på oss, fortsetter Huseklepp etter 2–0-tapet.

Molde ville slå tilbake etter skuffelsen da 2–0 ble til 2–2 i Bodø sist.

  • Molde rundspilte Brann før pause - men var langt fra effektive foran mål.

  • Brann presset for utligning på slutten, uten å få mål.

  • På en kontring satte Veton Berisha inn 2–0 - og åpnet dermed målprotokollen i Molde-drakt.

– Det smakte godt endelig å få mål. Men dere har ventet mer på målet enn meg, sier Berisha til TV 2.

– Jeg har vært ute med småting nesten hele tiden siden jeg kom til Molde. Jeg håper jeg unngår de småskadene, fortsetter han.

– Det er fortjent, fastslår Molde-trener Erling Moe om Berisha-scoring.

– Han har vært utrolig uheldig med skader det første halvåret. Vi får sikkert se en god utgave av Veton ut over høsten.

Helt i starten ville Molde ha straffespark. Målmann Mathias Dyngeland var tøft ute og reddet ballen - men også tok også med seg Kristian Eriksen og Martin Linnes. Svartkledde Rohit Saggi vinket spillet videre.

Molde fortsatte å produsere store sjanser i fleng. Brann hang i tauene.

1–0 måtte komme! Og det kom på en vidunderlig hælflikk av Kristian Eriksen etter Emil Breiviks frispark. Brann-keeper Dyngeland rakk ikke fram.

Molde fortsatte å kjøre. Brann-spillerne kom bakpå gang på gang. Avslutningene var derimot ikke noe å skrive hjem om.

De blåkledde ville ha straffespark et par ganger, men Saggi så ingen grunn til å blåse.

– Vi må ta tak i ballen, sier Sivert Heltne Nilsen til TV 2 i pausen. Han var tilbake etter karantene og denne ukens bråk om Branns nei til Elfsborgs bud på 31-åringen. Nilsen jobbet utrettelig i 89 minutter før han ble byttet ut.

Erling Moe advarte i pausen om at en fotballkamp består av to omganger, men Molde rundspilte Brann i starten av den andre halvleken.

Eirik Hornelands menn kom sterkere etter hvert, og etter 68 minutter jublet Brann for utligning til 1–1 - men Bård Finne ble korrekt avblåst før Ole Didrik Blomberg satte ballen i mål. Finne var en desimeter eller to i offside.

Molde ble hardt presset mot slutten, men uten at Brann klarte å spille seg til så mange sjanser.

Veton Berisha var tilbake i troppen etter skade - men tålte ikke å starte. Han kom inn etter 65 minutters spill og laget 2–0 på overtid. Nok en gang hadde Emil Breivik målgivende.

Molde måtte greie seg uten suspenderte Jakob Karlstrøm og Ola Brynhildsen, mens Magnus Wolff Eikrem stadig er ute med skade. Oliver Petersen (21) fikk sjansen fra start i mål.

– Jeg synes at vi over en periode har sett tendenser. Vi blir bedre og bedre. Det harmonerer godt til høsten vi går i møte, sier Molde-trener Erling Moe.

– Resultatet lyver ikke, sier Brann-trener Eirik Horneland til TV 2. Han innrømmer at de rødkledde ble rundspilt før pause.

Brann måtte unnvære Svenn Crone (fødsel), Ruben Kristiansen, Ulrik Mathisen og Aune Heggebø. Eivind Fauske Helland eliteseriedebuterte på slutten da Fredrik Pallesen Knudsen ble skutt i senk av et Molde-skudd.