I «RB-sporten spesial» møtes de to trenerne til en skikkelig fotballprat under treningsleiren i spanske Marbella tidligere i februar. Det blir god stemning og gamle historier, men etter hvert kommer diskusjonen inn på den famøse cupfinalen i 2009 da Kjetil Rekdal ledet Aalesund til seier mot MFK etter ekstraomganger og straffespark.

– Den svir nok ganske heftig i Molde by enda, fyrer Rekdal.

Erling Moe var Kjell Jonevrets assistenttrener, og han har ikke glemt de mange kontroversielle dommeravgjørelsene på Ullevaal. De to er ikke enige om situasjonene som påvirket utfallet.

– Ser jeg et lite bilde av den kampen, så slår jeg av. Jeg klarer det ikke, sier Moe.

God stemning når Erling Moe og Kjetil Rekdal møtes til duell i podkasten RB-sporten. Foto: Trond Hustad

Romsdalingene diskuterer storkampen på Aker stadion 16. april når lagene møtes i eliteserien. De snakker om spillerkjøp og spillersalg, og hvilke konsekvenser alle millionene i markedet kan få for norsk fotball.

Moe og Rekdal avslører hvilken spiller de ville valgt hvis de fikk stjele en profil fra hverandres lag, og hvem som er den beste spilleren de har trent i karrieren.

Moe røper hvem som hadde blitt mest skuffet hvis han en gang i tida skulle si ja til å bli Rosenborg-trener, mens den tidligere RBK-hateren Rekdal forteller om livet som trener i Trondheim.

Kjetil Rekdal etter triumfen mot Molde på Ullevaal stadion i 2009. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Podkasten byr også på en quiz der de to trenerne svarer på spørsmål om hverandre. Til slutt kåres en knepen vinner, etter at det også blir avslørt en feil i fasiten.

Moe og Rekdal møtes til fotballprat i Marbella sammen med Martin Brøste og Trond Hustad.