Som abonnent får du tilgang til kampene mot europeiske topplag. Gjennom ulike rettighetskjøp har Rbnett mulighet til å vise minst sju av MFK sine åtte planlagte oppkjøringskamper denne vinteren.

– Vi er glade for at vi kan tilby våre abonnenter en så god totalpakke. Dette er et puslespill hvor det er mange biter som skal på plass. Nå er det endelig klart at alle disse kampene går på Rbnett, sier ansvarlig redaktør Ole Bjørner Loe Welde.

Første kamp sendes neste uke

Under den pågående treningsleiren i Campoamor skal MFK møte Dudelange fra Luxembourg torsdag 27. januar. Dette er en motstander som har deltatt jevnlig i europacup de siste årene.

- Denne kampen vises i samarbeid med VG. Dette blir MFK sin første treningskamp denne vinteren, og en fin anledning til å se de nye spillerne i aksjon. Forhåpentligvis får også noen av de lokale talentene muligheten i denne kampen, sier Loe Welde.

Tre kamper i Marbella

Når det gjelder kampene i Marbella i februar er det inngått et rettighetssamarbeid mellom aviser i Schibsted, Polaris og Amedia.

MFK skal spille tre kamper under denne treningsleiren. Motstandere blir mest sannsynlig Rostov (tirsdag 15. februar) og Lokomotiv Moskva (lørdag 19. februar). I tillegg blir det en kamp mot en skandinavisk motstander tidlig i oppholdet (fredag 11. eller lørdag 12. februar). Her er Hammarby og Malmö de mest aktuelle alternativene for øyeblikket.

– Gjennom samarbeid har vi sikret at lokalavisene får rettigheter til attraktive treningskamper. Vi vet at det er stor interesse for disse kampene, og tror dette er et samarbeid som gagner både klubbene og mediehusene, sier Loe Welde.

Romsdals Budstikke jobber nå med tekniske løsninger rundt kommentering. Som utgangspunkt ønsker mediehuset lokale kommentatorer på alle kamper. Mediehuset sender også reporter til Marbella.

Viser treningskamper i Norge

Rbnett har sammen med VG rettigheter på følgende kamper som skal spilles i Norge. Dette er: Molde – Brattvåg (5. februar), Molde – Hamkam (27. februar) og Aalesund – Molde (6. mars).

- Den eneste kampen som er uavklart er den siste treningskampen som er mot Bodø/Glimt 27. mars, sier Ole Bjørner Loe Welde.

PS: MFK spiller 4. runde i NM hjemme mot Odd søndag 13. mars. Serieåpninga går hjemme mot Vålerenga søndag 3. april.