34-åringen er gjest i denne ukas episode av RB-sporten. I podkasten forteller MFK-veteranen om den dramatiske hendelsen i Istanbul, som fortsatt holder ham på sidelinja.

Det er over sju uker siden han ble sendt til sjukehus etter at han hadde en voldsom kollisjon med lagkompis Markus Kaasa. Blodet fosset ut fra hodet til Knudtzon, som hadde fått en hjernerystelse.

– Det så ikke bra ut. Det var en del bekymrede som så dette hjemme på TV. Jeg har det fint, men ikke så bra at jeg kan spille fotballkamp igjen, forteller Knudtzon i RB-sporten.

Han vet ikke når han kan være tilbake i full trening og aktuell for spill igjen.

USIKKER FRAMTID: Erling Knudtzon vet ikke når han kan spille fotballkamper igjen. Om drøyt to måneder kan han i tillegg være klubbløs. Foto: Martin Brøste

I podkasten kan du også høre hans advarsel til lagkompisen, hva han sier om kontrakten som går ut om to måneder og landskampene mot internasjonale profiler. Det blir også snakk om hans oppturer og nedturer i cupen mot Molde, drømmen om å ta igjen MFK-legende og den gode Ullevaal-statistikken.

Martin Brøste, Trond Hustad og Pernille Huseby prater om den gledelige beskjeden fra NFF som kan hjelpe Molde. I tillegg får du høre om historien om da Brann-profil Bård Finne fikk et utrolig tilbud fra en av RB-sportens paneldeltakere.

Du kan høre podkasten øverst i saka, på Spotify eller der du vanligvis lytter til podkast.