Torsdag kveld skal Molde spille den andre og avgjørende playoff-kampen mot polske Legia Warszawa i Europa Conference League. I denne ukas episode av RB-sporten blir det naturligvis snakk om Moldes seier mot Legia i første kamp og hva som venter i returkampen denne uka.

I tillegg forteller radiokommentator Calle Indbjør om opplevelsen og de omfattende sikkerhetstiltakene fra da Molde spilte i Warszawa for snart elleve år siden.

– Jeg husker veldig godt den kampen, spesielt på grunn av sikkerheten rundt oss som jobbet, sier Indbjør i podkasten.

– Jeg kommer aldri til å glemme det som møtte oss ute i bakgården. Der sto det rundt 50 fullt uniformerte politimenn med skjold, hjelm, batonger og maskingevær. De gikk i en firkant rundt oss pressefolk og noen fra MFK, sier han.

Du får også høre om supporterbråket som har gitt Legia strenge straffer fra UEFA, samt hvorfor to av spillerne havnet i arresten etter en europacupkamp i fjor høst.

Pernille Huseby, Trond Hustad og Martin Brøste er også innom bollebaking, ekstra Champions League-plass og forundrede journalister.

Du kan høre episoden øverst i saka, på Spotify eller der du vanligvis lytter til podkast.

TIFO: Slik så det ut da Legia Warszawa tok imot Aston Villa i Europa Conference League-gruppespillet i fjor høst. Foto: Czarek Sokolowski / AP