Egypt lå nemlig under mot Kapp Verde til pause. Med tap ville de blitt nummer tre i gruppen med kun to poeng.

I den andre kampen i gruppen ledet Ghana 2–0 mot Mosambik og så ut til å gå videre.

Men på overtid snudde alt.

Mosambik reduserte til 1–2 minuttet ut i overtiden, mens Egypt gikk opp i ledelsen tre minutter på overtid etter en scoring av Mostafa Mohamed som ble sjekket lenge for hands av VAR.

Deretter utlignet Mosambik bare minutter senere. Dermed var det Ghana som var nummer tre i gruppen med to poeng.

– Jeg er tom for ord. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Tusen takk for støtten, sa en knust Mohammed Kudus etter kampen.

Kapp Verde var heller ikke ferdig. De utlignet igjen hele ni minutter på overtid. Egypt-spillerne hadde da ikke fått med seg at Ghana hadde snublet og lå fortvilet på matten.

Til slutt betød den siste scoringen til Kapp Verde ingenting. De vinner gruppen foran Egypt, mens Ghana mest sannsynlig ryker ut av mesterskapet.

Salah drar tilbake til Liverpool onsdag for å rehabilitere en hamstringskade. Tidligere mandag gikk agenten til Salah ut og sa at skaden var verre enn først antatt. Egypt håper likevel å få sin store stjernespiller tilbake til en eventuell semifinale eller finale.