Alexis Mac Allister slo en strøken ball til Núñez da spillerne var inne i kampens siste angrep.

98 minutter og 35 sekunder ut i kampen stanget Núñez inn matchvinnerscoringen. Han var tilbake fra et lite skadeavbrekk på tre kamper.

Ifølge Liverpool selv har klubben aldri hatt en senere matchvinner i Premier League enn Núñez lørdag.

– Det er en spesiell dag for oss. Å vinne på denne måten er ikke enkelt. Vi kommer til en vanskelig bane, sier Mac Allister ifølge Sky Sports.

Hvem tror du vinner Premier League?

– I det øyeblikket visste jeg at det var det siste minuttet og jeg måtte bare få inn ballen. Darwin er en så viktig spiller for oss.

Det tok helt av hos bortesupporterne etter 1–0-scoringen. De samme supporterne som jublet minst like intenst da Liverpool også ventet til det 118. minutt med å avgjøre ligacupfinalen forrige helg.

Liverpool-manager Jürgen Klopp kaller det «superspesielt».

– Det er den vanskeligste kampen vi har spilt på grunn av omstendighetene. Fire kamper på elleve dager er veldig vanskelig tatt i betraktning situasjonen vi har med laget, sier Klopp ifølge Sky Sports og henviser sannsynligvis til de store skadeproblemene i troppen.

Liverpool leder ligaen med fire og fem poeng foran henholdsvis Manchester City og Arsenal.

Begge lag har én kamp til gode på Liverpool.

– Fantastisk følelse. Jeg er veldig glad, legger Klopp til.

Det var lenge gå-fotball-tendenser på City Ground, men spesielt etter pause tok det seg opp.

Andy Robertson hadde en kjempemulighet til å sende Liverpool i føringen like etter pause, men tre Forest-forsvarere foran strek hindret nettkjenning.

Så var det eks-Manchester United Anthony Elangas tur i motsatt ende, og fra nesten tilsvarende posisjon som Robertson. Men millimeterne var ikke med Nottingham Forest.

Senere i omgangen var det også drøssevis av store sjanser, men det var først i sluttsekundene at scoringen skulle komme.

Sjekk ut denne fra Brentford–Chelsea: