Først sørget midtstopper Benoît Badiashile for 2–1-ledelse ni minutter før fulltid med et hodestøt. Deretter satte João Félix spikeren i kista kun fire minutter senere etter et godt angrep:

Conor Gallagher headet gjestene i ledelsen etter bare ni minutter, men det var vertene som sto for omgangens høydepunkt.

Matías Vina fikk drømmetreff like før halvspilt første omgang og utlignet for Bournemouth med en kunstscoring i krysset:

Dette var Chelseas første seier siden 11. mars. Da ble Leiester også slått 3–1.

Chelsea startet sesongen med Thomas Tuchel som trener, men sparket tyskeren etter seks serierunder i Premier League. Graham Potter kom inn som erstatter fra Brighton, men engelskmannen ble ingen redningsmann.

2. april ble også Potter sparket før Frank Lampard tok over som midlertidig manager ut inneværende sesong. Med Lampard i førersetet har laget kun tatt tre poeng på seks kamper.

Før seieren mot Bournemouth sto Lampard med ti strake tap som trener i Premier League.

Chelseas byrival Tottenham slo Crystal Palace 1–0 etter et hodestøt av Harry Kane:

Tottenham ligger på 6.-plass i Premier League og kan i teorien fortsatt nå både Europa League- og Champions League-plass, men samtlige lag som ligger foran har færre spilte kamper.