– Vi var ikke fornøyde med det. Merkelig, veldig merkelig. Jeg synes han er alene gjennom der, sier Jordan Henderson til Sky Sports.

På overtid av den første omgangen, med seks sekunder igjen av det tillagte minuttet, spilte Thiago en gjennombruddspasning til Sadio Mané.

Senegaleseren timet løpet sitt perfekt og startet gjennom i bakrom og var tilsynelatende mer eller mindre alene med David de Gea, men da blåste dommer Paul Tierney av for pause.

– Vi ser jo at Manchester United skrur av fordi de hører fløyta, men allikevel, det kunne blitt noe ut av det. Jeg synes det er veldig rart, sier Erik Thorstvedt i TV 2s studio.

Petter Myhre mener at det ser verre ut enn det er fordi Manchester United-spillerne sluttet å forsvare seg da de hørte at dommeren blåste.

– Kan være at det hadde blitt en stor mulighet, men du ser at United-forsvaret skrur av når fløyta går der, sier han.

Også på Twitter var det flere som reagerte.

– Ganske rar avslutning på førsteomgangen, skriver Daily Mail-journalisten Ian Ladyman.

- Mané er i ferd med å bli spilt igjennom med keeper, det er fortsatt tid igjen på klokka og dommeren blåser i fløyta. Motbydelig, skriver journalisten Artur Petrosyan, som blant andre er bidragsyter for ESPN og Sky Sports.

Det endte målløst i en kamp som kunne vippet begge veier.

Etter pause kom Manchester United mer med i kampen og hadde noen store muligheter til å score. Spesielt sjansene til Bruno Fernandes og Paul Pogba var store.

– Dette er en misbrukt mulighet med tanke på sjansene vi skapte. Jeg er skuffet, men et poeng er bra om vi vinner den neste. Jeg vet at disse guttene kan spille bedre, og vi er ikke fornøyde med hverken resultatet eller deler av prestasjonen, sier Solskjær til BBC.