Mats Zuccarello scoret sitt femte mål for sesongen da han utlignet til 3-3 for Wild i lagets annen kamp i Globen.

Han er lages poengkonge denne sesongen med 19 poeng på de første 17 kampene.

Han var også delaktig da Wild tok ledelsen 1-0 tidlig i kampen. Nordmannen fikk pucken i rundvantet og passet ut til Marco Rossi som igjen sendte et pass til backen Jon Merrill, som banket til fra blålinjen.

Det var Zuccrellos 14. målassist for sesongen og hans 401. i NHL-karrieren. Kort etter røk han på en utvisning for roughing.

Toronto utlignet ved Auston Matthews da de utnyttet et overtallsspill midtveis i perioden, mens Matthew Knies banket inn 2-1 mot slutten av perioden.

I midtperioden fikk Wild flere muligheter til overtallsspill, men laget klarte ikke å utnytte de tre mulighetene de fikk.

– Vi må bare fortsette å spille som vi har gjort. Satse på noen mål og vinne kampen, sa Zuccarello til TV3+ før han gikk på isen til 3. periode.

Det var Maple Leafs som økte til 3-1 ved Morgan Rielley.

Wild slo tilbake med en ny backscoring ved Jake Middleton før nordmannen dukket opp inne foran mål.

Flere mål etter ordinær tid ble det ikke og kampen gikk til «sudden death» hvor svenske William Nylander ble matchvinner for Toronto-laget.