Dagen etter at Declan Rice løftet West Hams første europeiske trofé på 24 år, sier eier David Sullivan at de har lovet kapteinen at han kan dra denne sommeren.

– Det må nesten være det. Vi har lovet ham at han får dra denne sommeren, sier Sullivan til radiokanalen på spørsmål om troféløftingen i Praha var det siste han gjorde som West Ham-spiller.

– Jeg tror budene vil komme kjapt. Tre eller fire klubber har vist interesse, sier eieren som også sier at Rice avslo et kontraktstilbud med 200 000 pund i uka i lønn for 18 måneder siden.

I følge den anerkjente avisen The Telegraph er Rice sterkt ønsket av Arsenal, og de skal være i førersetet i kampen om 24-åringens signatur.

London-klubben skal være villig til å betale spinnville 92 millioner pund for midtbanespilleren. Det tilsvarer om lag 1,25 millarder norske kroner med dagens kurs.

Også The Athletic har skrevet om Arsenals interesse i Rice. Kontrakten til den engelske landslagsspilleren går ut sommeren 2024, altså om ett år.

West Ham har dog en klausul i kontrakten som kan forlenge kontrakten med ett år.

Etter Conference League-triumfen ble Rice spurt om fremtiden av britisk presse.

– Det er mange spekulasjoner rundt fremtiden min. Det er mye interesse fra andre klubber, men jeg har to år igjen av kontrakten min. La oss bare se hva fremtiden bringer. Hvem vet?, sier Rice.

The Telegraph melder at det er en aksept innad i West Ham om at Rice kommer til å forlate klubben i sommer.