Ifølge VGs opplysninger får romerikingene 50 millioner kroner for spissen, som meldt i flere andre medier.

TV 2 skrev tidligere søndag at Adams, som er suspendert i søndagens hjemmemøte med HamKam, har spilt sin siste kamp for Lillestrøm.

Franske L’Equipe og Nettavisen omtalte budet lørdag. Formaliteter rundt kontrakten og medisinsk test gjenstår.

– Akkurat nå kan jeg ikke si noe siden jeg jobber for Lillestrøm. Jeg har det fint her. Det er alltid rykter. Jeg spiller ikke fordi jeg er suspendert, sier Adams til TV 2.

– Ville det vært trist å forlate klubben?

– Denne klubben har gitt meg mye. Jeg har et godt forhold til klubben og den vil alltid være i mitt hjerte, sier spissen som har scoret 15 mål på 15 kamper i Eliteserien denne sesongen.

Derfor ble Adams suspendert:

LSK-sportssjef Simon Mesfin ønsker ikke å kommentere overgangen. Det har heller ikke lyktes VG å få en kommentar fra spillerens agent Atta Aneke.

Gjermund Åsen nikket Lillestrøm i føringen i søndagens kamp på Åråsen. Henrik Udahl utlignet for gjestene etter en stygg tabbe av Vetle Skjærvik, før Vetle Dragsnes hamret vertene tilbake i føringen.

Henrik Skogvold fastsatte sluttresultatet til 3–1 på straffespark.

REISEFOT: Sesongens store formspiller har spilt sin siste kamp for Lillestrøm. Søndag sto han sammen med Kanarifansen under kampen mot HamKam. Foto: Astrid Pedersen / NTB