Ti dager etter Kypros-seieren på Ullevaal har Haaland publisert flere bilder fra den spanske ferieøya Ibiza.

På et av bildene smiler Haaland sammen med ni andre, deriblant Erik Botheim og pappa Alfie Haaland. Flere bilder er blitt delt der de to fotballkameratene Botheim og Haaland poserer sammen.

PÅ GUTTETUR: Erling Braut Haaland poserer utenfor flyet som tok gjengen til Ibiza. Foto: FOTO: @erling.haaland / Instagram

Botheim røk onsdag ut av EM med det norske U21-landslaget, der han var kaptein.

Også andre har delt bilder av at de har møtt Haaland. Blant dem er den kjente kroatiske modellen Ivana Knöll, som også er kjent under Instagram-brukernavnet «knolldoll».

Der har hun tagget den nye strandbaren Playa Soleil.

– Han var ekstremt hyggelig da jeg spurte om et bilde. Jeg kan definitivt si at han er den snilleste og varmeste spilleren jeg har møtt, skriver Ivana Knöll i en direktemelding til VG.

Kroaten ble nok mest kjent etter at hun begynte publisere bilder av seg selv på de største fotballarenaene rundt om i verden. Spesielt lagt merke til ble hun under fjorårets VM i Qatar.

HJERTE FOR KROATIA: Ivana Knöll har over tre millioner følgere på Instagram. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

– Vennene hans er også veldig morsomme gutter. De vitset om hvorfor jeg ikke ville ta bilder med dem. Det var gøy, legger hun til med en latterfjesemoji.

Erling Braut Haaland gjestet også på det populære nattklubb-hotellet Ushuaïa på ferieøya. Fredag var han på konsert med Calvin Harris.

– Fantastisk! skriver han om den verdenskjente DJen.

Harris har i årevis opptrådt på den kjente scenen på Ibiza.

Dette er Haalands andre besøk til Ibiza denne sommeren, etter at hele City-laget fløy til Ibiza for å feire «The Treble» tidligere denne måneden.

Drøye tre uker gjenstår før Manchester Citys sesongoppkjøring begynner mot japanske Yokohama F. Marinos 23. juli.

Både kampen mot det japanske laget og flere andre i Premier Leagues sesongoppkjøring ser du på VG+ Sport denne sommeren.

KONSERT: City-spilleren var fredag på konsert med den populære DJen Calvin Harris. Foto: FOTO: @erling.haaland / Instagram