– Det er bare helt idioti. Jeg tror jeg skal bli tatt og faller litt lett. Det er riktig av dommeren. Jeg skal ikke falle. Det er bare en reaksjon.

Det sa LSK-spiller Ylldren Ibrahimaj til TV 2 i pausen av kampen mellom Lillestrøm og Aalesund på Åråsen onsdag.

Noen minutter seinere hadde han fått gult kort av dommer Kristoffer Hagenes, i en situasjon hvor hjemmepublikummet ropte på straffe.

Ibrahimaj virket tilsynelatende til å bli felt av Markus Karlsbakk. Sistnevnte var dog veldig tydelig på at han mente at Ibrahimaj falt lett.

Se situasjonen her:

I ettertid er LSK-spilleren enig.

– Det er bare dumt. Det er en reaksjon. Jeg faller lett og han skal gi gult kort, sånn er det bare. Jeg tenker at jeg skal bli tatt. Sånn er det, sier Ibrahimaj til VG etter kampen.

– Filming?

– Jeg vil ikke si filming, for jeg står bare rett opp og prøver å ta ballen igjen. Det er bare en reaksjon, sier midtbanespilleren.

– Men det gule er riktig?

– Når han først skal blåse, så må han gi gult kort, sier han.

GULT KORT: Hagenes dro opp det gule kortet. Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Simon Mesfin, midlertidig trener og fast sportssjef i LSK, sier han ikke har sett situasjonen godt nok til å gi sin dom.

– Ylldren er en ærlig person. Hvis han innrømmer at han falt litt lett, så skjedde nok det. Han pleier ikke å ha sånne fakter, så vi får bære litt med ham, sier Mesfin.

Se høydepunktene fra kampen:

Foruten det gule kortet ble det en festkveld for hjemmelaget på Åråsen. Det røde kortet til Amadou Diop i første omgang gjorde sakene enklere for LSK, som til slutt vant 5–1.

– Jeg synes vi ser veldig bra ut. Vi kjører på og kommer til mange farligheter. Det var deilig. Helt fantastisk å score, sier Ibrahimaj.

– Det er gjennomføring til ti av ti. Det er alltid noe å flikke på, men vi har utrolig med målsjanser, det er en lekenhet og vi scorer fem mål. Ni mål på to kamper. Det er fokuset vårt, sier Mesfin.

LSK møter Haugesund til bortekamp søndag.