Liverpools «reserve-back» Conor Bradley (20) var det store navnet med to målgivende og ett mål før han ble byttet ut, og Trent Alexander-Arnold fikk plassen «sin» tilbake etter 67 minutters spill.

– Nesten uvirkelig å tenke på at han knapt har spilt kamper på det nivået her, sier Lars Tjærnås som Viaplay-ekspert om Bradley.

– Han har gjort absolutt alt riktig. I kveld kunne han få ballen til å prate ... Jeg føler at jeg har sett gjennombruddet til en kommende storstjerne.

– Det er surrealistisk, sier Bradley selv til Viaplay.

– Jeg hører at supporterne allerede synger navnet hans. Han har tatt et langt steg. Det er viktig med tanke på alle skadene vi har, sier manager Klopp.

  • Først sendte Conor Bradley ballen til Diogo Jota som kranglet inn 1–0 i kamp med Chelseas tafatte forsvarere.

  • Så ble det 2–0 da Bradley gikk på et nydelig løp på høyresiden og skjøt forbi Chelseas gode keeper Djordje Petrovic – etter fin pasning fra Luis Diaz.

Bare ti dager etter at Bradley startet sin første Premier League-kamp, vartet unggutten opp med sitt første mål for de rødkledde. Det skal bli vanskelig for Jürgen Klopp å holde ham borte fra startoppstillingen fremover.

  • 3–0 kom da Bradley la et utenomjordisk innlegg som Dominik Szoboszlai headet like fint i nettmaskene. Rett etterpå ble han byttet ut.

Spørsmålet nå er om Bradley holder Trent Alexander-Arnold på benken i søndagens storkamp mot Arsenal også.

– Det var synd at Trent ble skadet. Jeg måtte bare prøve å ta min mulighet. Jeg føler at jeg har gjort det ganske bra, sier Bradley.

Dette er niende gang høyrebacken er på banen for Liverpool denne sesongen. Det har endt med ett mål og fire målgivende.

– Han ser ut som en moden spiller, sier tidligere toppspiller Chris Sutton nøkternt på BBC Radio.

Dommer Paul Tierney var et stort samtaleemne hos Chelsea-fansen i pausen. Mange mente han burde ha blåst straffe da Virgil van Dijk stoppet Conor Gallagher tidlig i matchen.

I motsetning til Chelsea, fikk Liverpool straffespark da Jota ble tatt – men Darwin Núñez skjøt i stolpen.

Conor Bradley feirer assisten som sto bak 3–0-målet. Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB

Christopher Nkunku reduserte til 1–3 for Chelsea, og samme mann ble like etter kakket på ankelen av Virgil van Dijk. Men hverken dommer Paul Tierney eller VAR pekte mot straffemerket.

– Jeg mener det er straffe, sier Lars Tjærnås på Viaplay.

4–1 kom ved Luis Diaz – etter innlegg fra Darwin Núñez, som utrolig nok ble stående uten scoring i onsdagens kamp.

Liverpool er oppe i 51 poeng, mens Manchester City har 46. Men de himmelblå har én kamp mindre spilt enn Liverpool. Arsenal står også på 46 – men med like mange kamper som Liverpool. Og til helgen er det Arsenal-Liverpool.

– For en atmosfære! For en kveld! sier Jürgen Klopp i et intervju vist på Viaplay.

Det var 13. gang Mauricio Pochettino møtte Jürgen Klopps Liverpool som manager. Han står med bare én seier, mens syv har endt med tap. Dette var Chelseas sjette tap på de syv siste bortekampene.

– Kanskje vi skulle hatt to straffer, men det endrer ikke følelsen av at Liverpool vant rettferdig, sier Pochettino i et intervju vist på Viaplay.

Alexis Mac Allister var tilbake i Liverpools startoppstilling. Midtbanespilleren var ikke med i 5–2-seieren over Norwich i FA-cupen på grunn av en skade. Han fikk seg en kraftig smell mot slutten, men kom seg opp etter litt behandling.

Disse to klubbene møtes også i finalen i ligacupen. Det skjer på Wembley 25. februar.

På forhånd hadde syv kamper på rad endt med uavgjort mellom disse lagene. Onsdag handlet det meste om Liverpool.

  • Jürgen Klopp ble den syvende Premier League-manageren som nådde 200 seirer i Premier League. De som har klart det før tyskeren, er Alex Ferguson, Arsène Wenger, Harry Redknapp, José Mourinho, David Moyes og Pep Guardiola.

  • Tottenham slo Brentford 3–2 og rykket opp til fjerdeplass.

Conor Bradley feirer etter sin scoring. Foto: ADAM VAUGHAN / EPA / NTB