Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Overgangen har vært en dårlig skjult hemmelighet de siste par dagene, og flere journalister meldte at overgangen var klar for flere dager siden.

– Det er en drøm som går i oppfyllelse, sier Mac Allister til Liverpools hjemmesider.

Argentineren får drakt nummer 10.

Overgangssummen ryktes i å ligge på mellom 35 millioner pund til 55 millioner pund.

– De får en god fotballspiller, og som passer måten Liverpool vil spille fotball på, sier fotballkommentator i Viaplay Kasper Wikestad.

Han sier at den gode avslutningen på en ellers skuffende sesong for Liverpool har endret litt av overgangsplanene til storklubben, men at de trenger forsterkninger på midtbanen.

– Liverpool trenger først og fremst en som kan flytte beina. Det er mange midtbanespillere som enten forsvinner eller som begynner å dra på årene og må byttes ut. Dette virker som en veldig gjennomtenkt signering, sier Wikestad som også legger til at han er spent på hvordan han skal brukes i Liverpool.

Den 24 år gamle argentineren var en viktig brikke både for landslaget som vant VM i Qatar, og for Brighton som sikret Europacupspill for første gang i klubbens historie.

Mac Allister noterte seg for 10 mål og to målgivende pasninger for Brighton forrige sesong.

For Argentina spile Mac Allister seks av syv kamper i VM, og noterte seg for ett mål og én målgivende pasning.

Liverpool endte som nummer fem i Premier League, plassen foran Brighton, forrige sesong. Det betyr at laget som vant Champions League i 2019 skal spille i Europaligaen neste sesong.