Amazon Grimstad - Klepp 1–1

KVINESDAL: Den canadiske midtbanespilleren sendte Klepp i føringen allerede etter 21 minutter, og var sammen med nysigneringene Erin Greening og Kristina Maksuti i Klepps startellever for første gang under denne oppkjøringen - én uke før seriestart.

Klepp så ut til å være på vei mot seier i generalprøven, men en utlikning ut av intet fra Amazon Grimstad gjorde at seieren til slutt glapp for Klepp drøyt 20 minutter før slutt.

– Det er godt å være tilbake, det har vært en lang ventetid og det har vært utfordrende å trene. Å være tilbake og få noen minutter føles godt, sier Klepps målscorer til Aftenbladet.

Dermed står Klepp med to tap og én uavgjort under oppkjøringen, og neste helg braker det løs hjemme mot Arna-Bjørnar 22. mai.

– Det er litt blandede følelser, vi ser at det er noe som er bra, men også noe som kan bli bedre. Men det er kjekt å få inn de utenlandske spillerne og få spilt inn et lag, sier midtbanespiller Mille Aune.

– Dere ender oppkjøringen uten seier, betyr det noe for dere?

– Det er selvfølgelig kjipt, men samtidig har vi ventet på de utenlandske spillerne. Dette var den første kampen, og det var en fin gjennomkjøring for å se hva vi må jobbe mer med, svarer Aune.

I føringen

Kristina Maksuti trodde hun hadde fått en drømmedebut da hun stanget Klepp i ledelsen etter 10 minutter. Venstreback Helene Broch fant den albanske spissen inne i feltet, men Brochs innlegg hadde vært ute av spill og scoringen ble derfor aldri godkjent.

I Kvinesdal var Klepp det førende laget, men samtidig var også Amazon Grimstad farlige på sine kontringer i den første omgangen

Etter 21 minutter satt imidlertid scoringen for Klepp da Marie-Yasmine Alidou d’Anjou satte ballen i mål med et skudd fra 17 meter i sitt comeback.

– Jeg er fornøyd med det. Sist jeg scoret mål var for et år siden. Selv om det bare er en treningskamp føles det bra, sier målscorereren etter sitt første mål for klubben.

– Forhåpentligvis kommer det mange flere!

Kristina Maksuti trodde hun hadde sendt Klepp i føringen etter 10 minutter. Foto: Alexander Larsen

Misbrukte sjanser straffet seg

I den andre omgangen handlet stort sett alt om Klepp, men misbrukte sjanser skulle til slutt straffe seg.

Helene Broch traff stolpen med et frispark drøyt 10 minutter ut i den andre omgangen, mens Ine Tveit burde ha doblet ledelsen like før, da hun fikk avslutte helt upresset i god posisjon.

Fullstendig mot spillets gang utliknet Amazon Grimstad med omtrent 20 minutter igjen å spille, og Klepp klarte aldri å slå tilbake etter scoringen.

– Det er den ene dødballen hvor det glipper. Ellers synes jeg vi har full kontroll og da er det kjipt at vi ikke går av med en seier, sier Aune som er irritert på seg selv etter at seieren glapp:

– Jeg hadde en mulighet selv på hodet som jeg burde ha satt. Det er kjipt å gå av og vite at vi kunne ha vunnet det der.