I podkasten «Impaulsive» får nemlig Haaland spørsmål om hva han tror faren Alfie tenker om det han har fått til så langt i karrieren.

I episoden hadde podkastvert og influencer Logan Paul spøkt med at far Haaland var sur siden sønnen hadde blitt en «bedre» fotballspiller.

Litt senere var amerikaneren mer oppriktig.

– Jeg er sikker på at faren din er så stolt av deg, antydet Paul på sitt mest amerikanske.

– Jeg tror det. Jeg håper det selvfølgelig, sier Haaland, som spiller en viktig EM-kvalifiseringskamp for Norge mot Georgia på Ullevaal klokka 20.45 i kveld.

Litt mer seriøs i blikket, utdypet Manchester City-spilleren:

– Selvfølgelig er han stolt. Han spilte for Manchester City selv, så det er mer spesielt. Jeg tenker på meg selv – en dag vil jeg ha barn, sa Haaland.

TÅTEFLASKE?: Nei, vanlig flaske. Foto: Gorm Kallestad / NTB

Norge-stjernen fortalte etter Champions League-finalen i sommer hva familien betyr for ham, spesielt moren og faren.

– De har spilt en stor rolle. Moren min er litt i skyggen, pappa er mer i rampelyset. De har støttet meg siden dag én. De har kjørt meg på trening, de har gitt meg mat hver dag.

I podkasten uttrykte Haaland at han ikke vil ha noen forventninger til hans eventuelle barn.

– Hvis det blir en bedre fotballspiller enn meg, og jeg tenkte på det nå... det ville være en urealistiske tankegang fordi ikke mange blir en profesjonell fotballspiller og spesielt ikke på det høyeste nivået.

Videre sier Haaland i podkasten at han har gjort alt for å gjøre sine foreldre stolte.

– Det prøver jeg å gjøre hver eneste dag.

Podkasten Haaland gjestet er internettkjendis og YouTube-stjerne Logan Paul sitt verk, i samarbeid med andre influencere. Olajide Olatunji, bedre kjent som KSI, er også med som gjest i episoden. Til sammen har de 40 millioner følgere på Instagram.

Haaland inngikk nylig et samarbeid med duoen i forbindelse med den omstridte energidrikken Prime.