Begge lag hadde hver sin mulighet til å ta ledelsen før pause, men verken Emil Breivik eller Hugo Cuypers klarte å finne veien til nettmaskene i løpet av de første 45 minuttene i Molde.

Etter sidebyttet tok Molde etter hvert over mesteparten av initiativet i kampen, men de blåkledde maktet ikke å overliste revisjons sisteskanse Paul Nardi.

Playmaker Magnus Wolff Eikrem kom inn fra benken og forsøkte seg med et langskudd halvveis ut i 2. omgang, men Paul Nardi i Gent-buret lå kattemykt nede i hjørnet. Få minutter senere var Eikrem igjen farlig frempå, men moldenseren blåste ballen over mål fra kloss hold.

Heller ikke på det tredje forsøket fikk midtbanespilleren nok kraft i avslutningen fra distanse, og Gent klarte til slutt å hale i land ett poeng på bortebane. Dermed endte også Moldes seiersrekke på fire strake seirer.

Erling Moes mannskap smadret eliteserietoer Bodø/Glimt 4-1 forrige helg, men fra start torsdag manglet både Magnus Wolff Eikrem og David Fofana. Sistnevnte var heller ikke å finne på innbytterbenken.  følge Romsdals Budstikke sliter 19-åringen med sykdom.

For Gent fikk både Jens Petter Hauge og Andreas Hanche-Olsen tillit fra start. Sistnevnte pådro seg et godt kort i den første omgangen.