Geir-Andre Erlandsen tok sin 12. Kongepokal i bordtennis da han vant NM-finalen i Træffhuset i dag, søndag.

39-åringen har vært landets desidert beste spiller helt siden han som 15-åring vant NM i sin klasse i 1992. Også det i Molde. Den gang på Idrettens Hus.

Også for Fredrik Meringdal ble det et godt NM. Dette sjøl om gutten som fylte 17 år sist onsdag, var skuffet over sin egen innsats.

Spilleren som regnes som Norges beste juniorspiller, og et talent utenom det vanlige, ble slått ut i kvartfinalen.

Der tapte han knepent mot 20 år gamle Marcus Wærstad, spilleren som til slutt tok NM-sølv etter å ha tapt 0-4 i finalen mot nesten dobbelt så gamle Geir-Andre Erlandsen. Fredrik Meringdal fra Hjelset representerer Volda og Ørsta BTK.

Herrefinalen ble envegskjøring. Slik ble det ikke i dameklassen.

Iilka Doval ble NM-mester for første gang etter en jevnspilt finale mot Marte G. Aasebø.

Arrangørklubben Molde BTK var representert med Even Nikolai Horvli og Petter Fleicher i eliteklassen.

Treneren kunne valgt å la 15-åringen konkurrere i B-klassen, men Maciej Pietkiewicz mener unge Even Nikolai på lang sikt har best utbytte av å møte langt bedre motstandere enn seg sjøl. Som ventet ble det tøft for unggutten. Han tapte begge sine kamper i det innledende gruppespillet. Klubbens andre spiller i elitegruppa som kjempet om NM-medaljene var Petter Fleischer.

22-åringen gikk videre fra sluttspillet, men tapte åttendelsfinalen søndag formiddag. Aldri før har senior-NM blitt arrangert i Molde. Mesterskapet som ble gjennomført i Træffhuset hadde med 109 spillere fra 23 klubber.

Benjamin Moen Fossheim ble nummer to av de 16 som var med i B-klassen. Dette er en klasse utenom det ordinære Norgesmesterskapet. Totalt åtte utøvere var med og representerte arrangørklubben i helga.