På pressekonferansen før Europa Conference League-møtet med Besiktas var ikke Kjetil Knutsen spesielt interessert i å sette fyr på ryktene om han og Ajax.

– Dere gir dere aldri. Hver gang det kommer en spekulasjon spør dere, både når det kommer til spillerne og angående meg. Timingen for når vi spør, er dårlig. Vi skal spille en viktig kamp i Europa i morgen. For meg er alt fokus i Glimt, sier Knutsen på pressekonferansen.

Ajax sparket denne uken Maurice Steijn som trener. Nå er klubben på jakt etter en ny, og Knutsens navn nevnes blant de heteste kandidatene til å ta over i nederlandske medier.

Andre navn som nevnes er blant andre Jesse March, Kasper Hjulmand og Ralp Hassenhutl.

– Jeg tror at de som kjenner meg, og det begynner flere av dere å gjøre, ikke trenger å stille spørsmålet en gang. Over alt annet krever jeg av spillerne at de skal være fokusert på det de kan. Da må det også gjelde for meg selv. Jeg håper det er svar godt nok, sier Knutsen.

Glimts suksesstrener var også linket til jobben før Steijn ble ansatt i sommer. Den gang bekreftet sportssjef Svein Mislintat at han hadde snakket med Knutsens agent.

Det er de to bunnlagene i gruppe D som møtes torsdag. Begge lag står med ett poeng fra sine to første kamper.

– Vi analyserer ikke gruppen og hva våre sjanser ligger. Det blir helt avgjørende hvordan vi løser denne enkeltkampen. Når alle kampene er summert opp, da vet vi plasseringen vår, sier Knutsen.

– Det er et veldig erfarent lag med spillere som aldersmessig ligger rundt 30 år. Som har spilt i store klubber og ligaer. Et individuelt veldig sterkt lag, sier Knutsen.

Tidligere Premier League-spillere som Alex Oxlade-Chamberlain og Eric Bailly er blant spillerne i Besiktas-troppen.