− Nusa er ikke her fordi han har en belastningsskade i ryggsøylen. Det er ikke tretthetsbrudd, men vi må være forsiktige. Det er en spiller vi vil ha med. Han var veldig god for Norge og har vært veldig god for oss, men han har ikke trent på 14 dager, sier Club Brügge-trener Deila på en pressekonferanse i Bodø.

Onsdag morgen kom Club Brügges kamptropp til Conference League-oppgjøret mot Bodø/Glimt. Det norske stjerneskuddet Antonio Nusa var ikke med i 21-mannstroppen.

− Jeg har ikke satt han ute av landslaget til uken, men har nå sagt hvordan situasjonen er. Vi vil at han skal spille for landslaget og det er ikke noe negativt med det, fortsetter Deila.

CLUB BRÜGGE-TRENER: Ronny Deila. Foto: BRUNO FAHY / AFP / NTB

18-åringen Nusa har slitt med skade i ukene etter herjingene i sin første A-landslagstropp, og har heller ikke vært involvert i lagets siste fire kamper. Tirsdag ble lynvingen likevel tatt ut i Norges tropp til kampene mot Kypros og Spania neste uke.

– Vi er litt bekymret for de landslagsgreiene som kommer nå. Det ville vært krise om han kommer tilbake fra et landslag og ikke kan prestere for Brugge, sier Deila.

Den tidligere Strømsdgodset-, Celtic- og Vålerenga-treneren gjentar at de er nødt til å ta hensyn til skaden.

− Dette er ikke et overtråkk, men belastning. Det viktigste er Nusa. Så vi får se inn mot helgen om han er aktuell, men sånn det er nå ser det ikke veldig positivt ut for landslagsopphold, innrømmer han videre.

  • Bodø/Glimt - Club Brügge starter 18:45 torsdag. Kampen sendes på Viaplay og Viasport 1