Spesielt kontraktssituasjonen til Manchester United-keeper David de Gea har vært forvirrende. Partene skal angivelig først ha vært enige før United trakk seg like etter.

I etterkant publiserte De Gea en kryptisk melding etter uroen i påvente av et nytt tilbud.

Men en ny avtale kom aldri på plass, og 32-åringen kan signere for hvem han vil.

Flere Premier League-profiler står i likhet med De Gea frie til å velge seg en ny klubb – blant de som vil ha dem. Og det for en slikk og ingenting.

Roberto Firmino, Lucas Moura, Wilfried Zaha og Adama Traoré er blant spillerne uten kontrakt.

Firminos kontrakt med Liverpool er ute etter åtte år i klubben. Brasilianeren skal etter sigende være enig med den saudiarabiske klubben Al Ahli, men ingenting er bekreftet.

Zaha har vært i Crystal Palace enda lenger – siden 2014 – og London-klubben tilbydde Zaha en ny langtidskontrakt verdt 2,7 millioner i uken, ifølge Daily Mail.

30-åringen aksepterte ikke tilbudet innen fristen, men Palace skal likevel være interessert i å få til en avtale senere i sommer.

Zaha ønsker å spille Champions League, og den muligheten har han ikke i Crystal Palace. Lazio derimot, som sikret annenplass i Serie A og dermed Champions League-billett, skal være interessert i driblefanten.

Adama Traoré er en ettertraktet mann i Italia. Både Roma og Milan skal være interesserte, men sistnevnte sies å lede i kampen om den lynraske spanjolen. Det skriver italienske Sky Sports.

Byrival Inter på sin side ser også spillere forlate den italienske storbyen. Milan Skriniar skal i en periode ha vært mer eller mindre klar for Paris Saint-Germain, men ingenting er annonsert. Samtidig takker den franske storklubben av Sergio Ramos.

Tidligere PSG-spiller Ángel Di María sin kontrakt med Juventus er også ute.

Det ryktes en retur til La Liga for Ramos, mens Di Maria ryktes til Benfica – klubben han spilte for fra 2007 til 2010. Inter Miami har også vært på banen – klubben landsmann Lionel Messi signerte for tidligere i juni.