20-åringen har scoret enorme 87 mål på ni seriekamper for Larvik. Mandag kveld ringte Tonje Larsen i det norske trenerteamet for å fortelle at 20-åringen var i VM-troppen.

– Pulsen økte, jeg visste ikke hva jeg skulle si, sier Sæteren til VG.

Nå skal hun spille VM med tre av sine store forbilder.

– Det er mange jeg har sett opp til, og Stine Bredal Oftedal, Nora Mørk og Henny Reistad er blant dem, det blir helt sykt å spille sammen med dem. VM blir utrolig stort, jeg skal snappe opp råd og tips, sier Sæteren til VG.

20-åringen har ikke debutert på A-landslaget ennå, og vil mest sannsynlig få sin første landskamp under VM. Kragerø-jenta vant junior-VM med Norge i fjor.

– Perfekt, sier Sæteren og ler.

LANDSLAGSTRENER: Tonje Larsen i det norske trenerteamet da VM-uttaket kom tirsdag formiddag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Tonje Larsen kaller henne en fremtidsspiller.

– Hun er først og fremst med for å lære, men hun kan bli en joker, sier Tonje Larsen til VG.

Sæteren har mange kvaliteter. Tonje Larsen beskriver henne:

– Hun har en skuddteft og målteft som svært få har. Hun er god og trygg med ball. Har godt samarbeid med linjespiller, sier Larsen.

Det er fortsatt usikkert hvordan keeperkabalen blir i VM. Marie Davidsen er med i VM-troppen som keeper. Veteranene Katrine Lunde og Silje Solberg-Østhassel er usikre, men landslagstreneren holder VM-døren åpen for begge.

SKADET: Katrine Lunde får spille VM om skaden blir leget. Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Marie Davidsen spiller til daglig i Bucuresti, hun skal spille VM, men er usikkert hvem som blir med henne til VM som Davidsens makker. Både Katrine Lunde og Silje Solberg-Østhassel er usikre på grunn av skade og spedbarn.

– Vi maser aldri mødre tilbake. Vi venter til de er tilbake i klubben sin og tilbake for fullt. De skal få komme tilbake og føle at de kjenner at de kan gjøre det som kreves, og Silje er absolutt ikke der i dag, sier Hergeirsson.

– Blir Katrine frisk i tide, så er hun med, sier landslagstreneren.

Olivia Lykke Nygaard og Eli Marie Raasok kommer inn som keepere om de to veteranene ikke blir klare.

Norge vant EM i fjor og er også regjerende verdensmestre. Frankrike ble slått i VM-finalen for to år siden.

Årets VM-spilles i Norge, Sverige og Danmark. Håndballjentene skal dermed spille mesterskap på hjemmebane for første gang siden 2010. VM-kamper har ikke blitt spilt i i norske arenaer siden 1999.

Norge åpner mesterskapet mot VM-debutant Grønland i Stavanger 29. november. Landslagssjefen er kjent for å påstå at ingen kamper er vunnet på forhånd.

– Men dette blir ikke en fifty/fifty-kamp. Det kan du sitere meg på, sier Thorir Hergeirsson til VG.

Stine Bredal Oftedal & co. møter Østerrike og Sør-Korea i de to andre kampene i gruppespillet. Hovedrunden spilles i Trondheim i desember. Der møter Norge helt sikkert Frankrike pluss to av nasjonene Slovenia, Angola og Island.

Kvartfinalen spilles også i Trondheim Spektrum før VM avsluttes med i semifinale og finale i Herning siste helg før jul. Norge har gode minner fra Boxen. Håndballjentene ble verdensmestre i den danske håndballdomen i 2015.