For andre gang på fem dager møttes Manchester United og Crystal Palace på Old Trafford.

Forrige oppgjør endte 3–0 til United, men det var i ligacupen og det ble noe helt annet lørdag ettermiddag.

– Det er ganske enkelt: Vi slipper til tre sjanser i hele kampen, alle tre fra dødballer. Så synes jeg vi kommer til gode muligheter men vi gjør dårlige valg, sier United-manager Erik ten Hag til MUTV etter kampslutt.

For det var en dødball som ble utslagsgivende på Old Trafford: Et frispark fra Eberechi Eze landet hos Joachim Andersen.

Dansken banket til på volley og ballen suste i krysset til stor jubel for bortelaget.

– Det var oppriktig veldig skuffende fra Manchester United. Her hadde de muligheten til å snu sesongen. Så leverer de dette her. Det er altfor dårlig, sa Pål André Helland i Viaplays studio i pausen.

DANSK DYNAMITT: Joachim Andersen jubler etter en drømmescoring, mens Manchester United fortviler. Foto: PETER POWELL / EPA / NTB

Det betyr at United står med fire tap på de syv første kampene denne sesongen. Ni poeng etter syv ligakamper er ikke den starten Erik ten Hag så for seg før sesongen.

– Selvfølgelig er det frustrerende. Det gjelder for alle, spesielt for fansen. Vi må holde sammen og kjempe sammen for å bli bedre, sier ten Hag til MUTV.

Man må 34 år tilbake, til høsten 1989, for å finne sist gang United tapte fire av de syv første kampene i ligaen. Poengfangsten er like dårlig som de hadde i 19/20-sesongen.

– Nå begynner varsellampene å lyse. Nå kan det bli kaos, sier Helland.

Grafikk: Sofascore

Hjemmelaget startet kampen bra, og før Andersen sin suser var Rasmus Højlund veldig nære sin første Premier League-scoring.

Alene med Sam Johnstone chippet han ballen over keeperen, men en rask Tyrell Mitchell rakk tilbake og fikk reddet på strek.

Casemiro var også nære på et hjørnespark etter Palace sitt ledermål, men etter det var det tamt fra hjemmelaget. De slet med å komme seg forbi Palace sin forsvarsmur.

SÅ NÆRE: Alejandro Garnacho var ekstremt nære scoring. Foto: Jon Super / AP / NTB

I andre omgang tok Manchester United styringen fra start, og nærmest var Højlund igjen. Headingen til dansken fra corner var for svak til å overliste Johnstone.

Nære var også Mason Mount, men headingen fra kort hold gikk over målet til Palace. Rett før slutt var Alejandro Garnacho ekstremt nære scoring, men Marc Guehi fikk blokkert til corner.

Med dagens tap er United nummer ti på tabellen, hele ni poeng bak byrival City, som også tapte i ettermiddag, på toppen av tabellen. Palace ligger på plassen foran United med to poeng mer.