Kjetil Rekdal forteller åpenhjertig om nedturen i Rosenborg og fiaskoen til det norske landslaget. Han snakker også om framtida til Molde Fotballklubb og muligheten for at han selv kan trene klubben han spilte for tidlig i karrieren.

Den arbeidsledige treneren er nå ekspert for VG TV. Han åpner opp om ulike tilbud han har fått etter avskjedigelsen i RBK, og avslører hva han bruker tida på mens han er uten trenerjobb.

Han kommer med tips til hvordan MFK kan slå Bodø/Glimt i cupfinalen. Rekdal forklarer hvorfor han mener det er flere grunner til at tap på Ullevaal kan gi MFK en stor fordel i 2024. Samtidig advarer han mot de alvorlige konsekvensene klubben kan oppleve hvis Molde havner utenfor Europa mer enn én sesong.

Kjetil Rekdal snakker blant mye annet om avskjedigelsen i Rosenborg i RB-sporten. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Slik er Rekdal privat

Du får også vite litt om hvordan det er å leve i familiens hjem på Hamar der Rekdal bor sammen med kona og deres to sønner. I tillegg består husstanden av to katter som har funnet ut hvordan de skal lure taktikeren Rekdal til å servere rekeost litt oftere enn planlagt.

Sist, men ikke minst, får du vite hvilken julekalender Kjetil Rekdal skal se på TV hver eneste dag fram til julaften.

Du kan høre Kjetil Rekdal i samtale med Martin Brøste og Carl Henrik Indbjør der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.