TUIL-Fløya 6–0 (1–0)

TUIL og Fløya møttes til et skikkelig lokaloppgjør på TUIL Arena onsdag kveld. Fløya holdt liv i det lille håpet om fortsatt andredivisjonsspillet med sin seier over Brattvåg søndag, mens TUIL nok må innse at muligheten til opprykk er minimal etter at ikke maktet å slå Hødd på hjemmebane.

Fløya har gitt TUIL en del trøbbel de siste årene, og slo blant annet ut Dalingan fra cupen tidligere i sesongen. I oppgjøret i serien på Fløya Arena ledet også grønntrøyene fram til overtiden.

TUIL festet grepet fra start, men maktet ikke skape de store sjansene før Håvard Lysvoll sendte hjemmelaget i ledelsen etter forarbeid fra Sigurd Grønli og Steffen Skogvang Pedersen.

Fløya trodde de hadde utlignet like etterpå på et flott langskudd fra Tobias Lind, men scoringen ble annulert på grunn av en offside i feltet. TUIL hadde mest ball, og Vegard Lysvoll var nær ved å doble ledelsen, men Fløya avsluttet omgangen sterkt og var nær utligning på overtid på en heading av Abdikani Abdi.

Bortelaget var bra med på notene også de første ti minuttene etter hvilen, men i stedet for utligning var det hjemmelaget som doblet ledelsen. Målscorer var unggutten Einar Hauglann Ness, med sin første scoring for TUILs A-lag. Halvveis ut i omgangen skulle TUIL punktere kampen. Håvard Lysvoll satt inn sin andre scoring i kampen med et flott skudd i lengste hjørne.

Like etterpå satt innbytter Andreas Løvland inn 4–0 etter et håpløst innkast fra Trygve Kristoffersen. Og nå raknet det for Fløya. Kun to minutter senere satt Vegard Lysvoll inn 5–0, og TUIL skulle virkelig få sin revansje for cup-exiten tidligere i sesongen.

Innbytter Nicolai Lind-Olsen avsluttet scoringsballet da han satt inn 6–0, også han med sin første scoring for A-laget.

Fløyas neste kamp er hjemme mot Bærum kommende helg. TUIL møter Asker på bortebane.

Theodor Nilsen 5

Fikk svært lite å gjøre, bortsett fra å se et skudd smelle bak seg i tverliggeren på tampen.

Steffen Skogvang Pedersen

Fint innlegg på 1–0. Ellers en kamp på det jevne mot gamleklubben for Skogvang Pedersen, som har hatt en litt skadeplaget sesong.

Tobias Vibe 6

Ble ikke satt på de store prøvene. Ryddet unna på et par dødballer, og det var egentlig det Vibe hadde å gjøre i en rolig dag på jobbe. TUIL har nå holdt nullen i fire av de fem siste kampene.

Henrik Åsali Hanssen 6

Lite utfordret defensivt. Trygg med ballen i beina.

Isak Vådebu 6

Stortalentet har bekledd alle posisjonene i TUILs bakre del denne sesongen. Stødig defensivt, og noen brukbare bidrag offensivt også tross i at han spilte på «feil» side, som da han serverte Lysvoll ti minutter etter pause etter et flott raid.

Lars Henrik Baal Andreassen 6

Balanserte TUILs midtbane på en god måte, flink til å stå der Fløya-klareringene endte opp. Slo knapt en feilpasning. Ut med ti minutter igjen.

Adrian Sandbukt 6

Mye involvert i starten av kampen. Mer slurv i andre omgang. Gult kort etter gjentatte frispark.

Einar Hauglann Ness 6

Unggutten fikk muligheten fra start, men ble lite involvert før pause. Headet inn 2–0 ti minutter ut i andre omgang med sin første scoring på A-laget! Ut med tjue minutter igjen.

Håvard Lysvoll 9

Sendte TUIL i ledelen med sin tredje scoring for sesongen. Kunne fort scoret igjen åtte minutter før pause. Flott innlegg til Hauglann Ness på 2–0. Uhyre nær ved å curle inn 3–0 like etterpå. Forsøkte det samme halvveis ut i omgangen, og da satt skuddet perfekt i lengste hjørne. Kampens store spiller.

Sigurd Grønli 8

Veldig flink til å finne rom i mellomrommet, og var tredje sist på 1–0. Godt forsøk fra distanse i det 38.minutt. Serverte Løvland på uselvisk vis på 4–0.

Vegard Lysvoll 6

Kunne, og burde kanskje, ha headet i mål etter en drøy halvtime. Fikk endelig scoringen sin da han satt inn 5–0 med et kvarter igjen å spille.

Andreas Løvland

Inn de siste snaue tjue minuttene. Brukte kun få minutter på å sette inn 4–0. Assist på 6–0.