I 12-tiden søndag formiddag landet et privatfly fra Manchester av typen Embraer Phenom på den lille flyplassen Umbria i Italia.

Ombord: Erling Braut Haaland og hans utkårede Isabel Haugseng Johansen.

Med på turen var også Sander Berge og hans kjæreste Julie Karlsen.

På Instagram la en noe kryptisk Haaland ut et bilde av seg selv, med kun et italiensk flagg i tekstfeltet.

Men den norske superstjernen kan knapt reise noe sted uten å bli gjenkjent i disse dager, minst av alle fotballgale Italia.

I det lille tettstedet Solomeo, ikke langt unna byen Perugia, vandret jærbuen rundt. Videoer viser at han kommer ut av butikken til den italienske designeren Brunello Cucinelli – også omtalt som «kongen av kasjmir».

Andrea Pirlo har gjort modelljobber for merket tidligere.

VG har vært i kontakt med Andrea Rosatini. Han er byrådsmedlem i den lille byen, og har delt videoer og bilder fra besøket.

– Det var en ære å ha Haaland på besøk i vårt elskede Solomeo. Antallet barn som møtte opp for å se ham viser bare hvor mye han er elsket i alle deler av verden, skriver Rosatini til VG.

– Det var en fantastisk stemning i byen. Barna løp for å se ham, og jeg tror Erling likte å se hvor glade alle var for å se ham, fortsetter Rosatini.

«Etter en tur innom designeren butikk, spiste han lunsj i designerens hjem», skriver Sky Italia på sin Instagram-profil.

Menyen skal ha bestått av blant annet spekemat, pasta med tomatsaus og en lokal sandwich-variant kalt «Torte al Testo», skriver TV-kanalen.

Erling Braut Haaland sammen med kjæresten Isabel Haugseng Johansen på Gullballen-utdelingen i oktober i fjor. Foto: MOHAMMED BADRA / EPA / NTB

Haaland har ikke spilt tellende kamp siden starten av desember. Før helgens kamp mot Newcastle bekreftet Pep Guardiola et lite tilbakefall for stjernen.

– Han har litt problemer i føttene sine. Det går greit. Legene besluttet å stoppe en uke og kanskje starte på nytt i Abu Dhabi. Forhåpentligvis er han klar i slutten av måneden, sa City-treneren.

På et av bildene vises også Mario Pafundi, Haalands fysioterapeut i både Manchester City og landslaget.

Manchester City reiser til Emiratene for å trene den kommende perioden.

Haaland var ikke alene blant fotballstjernene i å reise til Italia denne helgen. Liverpool-spiller Trent Alexander-Arnold ble avbildet i Milan under et Dolce & Gabbana-event.