Núñez og Guardiola var tydelig uenig om noe, og Klopp måtte gå fysisk til verks for å holde spissen unna.

Hendelsen skjedde rett etter at dommer hadde blåst av. Da hadde Erling Braut Haaland gjort sitt 50. seriemål for Manchester City og blitt historisk.

Klopp fikk spørsmål om situasjonen mellom de to hadde noe med den tøffe rivaliseringen mellom klubbene å gjøre.

– Det har ingenting med tøff rivalisering å gjøre. Hvor tar du det fra? Den situasjonen etter kampen har ingenting med et historisk bittert rivaleri å gjøre. Jeg tror ikke Darwin Núñez vet noe om det (rivaleriet), heller, sier tyskeren.

TUMULTER: Darwin Nunez fikk klar beskjed fra manager Jürgen Klopp om å holde seg unna Pep Guardiola. Foto: PETER POWELL / EPA / NTB

Klopp viser til at Núñez kom til Liverpool først sommeren 2022, mens de to storklubbenes kamp om Premier League-tittelen har vært knallhard siden Klopp ankom Anfield i 2015 og Guardiola til City i 2016.

To sesonger skilte det ett fattig poeng. De ti foregående oppgjørene mellom lagene har City vunnet fire, Liverpool to, mens ytterligere fire har endt uavgjort.

Da han forsøkte å forklare hva kranglingen mellom Núñez og Guardiola faktisk handlet om, svarte Klopp slik:

– Følelser. Jeg vet ikke om jeg er rett mann til å forklare det for jeg var ikke involvert. Jeg elsker dem begge og prøvde å roe ned situasjonen. Jeg prøvde bare å roe det ned. For jeg forstod ikke ett ord som ble sagt. Men dette er følelser.

Guardiola fikk også spørsmål om hendelsen på pressekonferansen etter kampen.

– Han er sterkere enn meg, sier Guardiola før han la til at «ingenting skjedde».

Da det korte svaret ble fulgt opp med et spørsmål om det handlet om frustrasjon, freste City-manageren til.

– Nei, det handlet ikke om frustrasjon. Jeg er veldig fornøyd. Det andre spørsmålet på en pressekonferanse og så snakker du om det der, så er ikke det bra, sier City-manageren, helt tydelig oppgitt over fokuset på hendelsen.

Han fortsatte:

– Kanskje de kunne hatt som siste spørsmål «hva som skjedde mellom Darwin Núñez og Pep Guardiola. Da hadde jeg svart: Ingenting skjedde. Jeg er utrolig fornøyd med prestasjonen. For vi har visst i syv-åtte år hvor bra og tøft lag de er. Vi slapp bare til to sjanser mot oss mot det utrolige laget.

Den karismatiske spanjolen var også ute med en beskjed til hjemmefansen på Etihad Stadium i andre omgang. Han holdt hendene opp mot ørene, i håp om mer lyd.

– Kampstart er 12.30, så kanskje folk fortsatt sover, sier Guardiola og ler.

– Jeg liker at det er litt lyd i de største kampene.