Hansen-Aarøen gjorde at jubelen gikk i taket på et fullsatt Ullevaal stadion da han leverte en strålende målgivende pasning i andre omgang.

Tromsøværingen var en av 11 som kom inn for Manchester United da de byttet hele laget i pausen. 18-åringen viste prov på god teknikk og var virkelig blant de rødes beste spillere.

Han ble tidligere i sommer nektet av klubben å delta i U19-EM for Norge, som har tatt seg til en semifinale, der de møter Portugal på torsdag. Den kampen kan du se på VGTV.

Manchester United startet kampen med et så toppet lag de kunne i fraværet av stjerner som: Marcus Rashford, Bruno Fernandes og Casemiro, som fikk forlenget ferie på grunn av landskamper.

Nysigneringen Mason Mount var blant de som startet kampen. Han fikk vist frem både pasningsfoten og skuddfoten, men det ble bare med nesten.

Lagene gikk inn til pause med 0–0. Begge lagene byttet seg ned i kvalitet til andre omgang, men Leeds hadde det mest erfarne laget på banen, med spillere som Patrick Bamford (29) og Luke Ayling (31). Manchester Uniteds eldste i andre omgang var keeperen Matej Kovar (23).

Til tross for dette var de røde det beste laget også i andre omgang. Etter knappe halvspilt omgang spilte Hansen-Aarøen perfekt gjennom Noam Emeran, som satte ballen i mål.

Med ti minutter igjen av kampen doblet Joe Hugill ledelsen.