– Hvis han (Erik ten Hag, United-manager) tenker at Antony er en spiller verdt 85 millioner pund ... det bekymrer meg veldig. Det skremmer meg at han er verdt 85 millioner, sier Jamie Redknapp på Sky Sports-sendingen etter kamp.

United gikk på nok en smell da de tapte 1–2 mot Nottingham Forest lørdag.

Kritikken i England går hardest utover Antony, som ikke har scoret mål i Premier League siden april. Brasilianeren med null målpoeng denne sesongen ble kjøpt for drøyt én milliard norske kroner forrige sommer.

– Han bidrar ikke med mye til laget. Han frustrerer lagkameratene. Det er veldig frustrerende, sier ekspert og Manchester United-legende Peter Schmeichel på SuperSports’ sending.

– Det er som han ikke forstår spillet, legger den meriterte dansken til.

– Manageren er ansvarlig for null målgivende og null mål. Jeg mener oppriktig at han bør revurdere Antonys plass.

På Daily Mails spillerbørs fikk Antony karakteren 4,5, verst av alle spillere på banen. I lokalavisen Manchester Evening News fikk han en treer – dårligst av alle United-spillere.

Sist Antony scoret for United var nettopp borte mot Forest i april:

– Ble sammenlignet med Arjen Robben i april, men kom aldri i nærheten av å etterligne ham denne gangen. Heldig å komme ut etter pause, skriver lokalavisen.

– Han er høyrekant på Englands største klubb og han spiller stort sett når han er frisk. Han koster én milliard. Med de tallene der, jeg vil si det er det samme som å ta opp et boliglån og kjøpe seg et telt, sier Viaplay-ekspert Pål-André Helland.

– Det er den (signeringen) som kommer til å peke seg ut for ten Hag. 85–90 millioner pund, han er åpenbart ikke i nærheten av å holde nivået, sier Sky Sports-ekspert Gary Neville.

Grafikk: www.sofascore.com

Tidligere denne måneden sa Antony i et intervju med kanalen «The United Stand» at han føler kritikken fra tidligere United-proffer er urettferdig.

– Jeg ser aldri noe til konstruktiv kritikk fra dem, noe som vil hjelpe meg med å bli mer profesjonell, sier han ifølge BBC.

– Ingen av dem har sendt meg en melding for å høre hvordan jeg har det. Spesielt i denne perioden med turbulens som jeg har vært gjennom.

Tidligere i år anklaget en ekskjæreste Antony for vold. Han tok pause fra klubbfotballen og ble fjernet fra landslaget.