36-åringen manglet på grunn av «personlige årsaker» søndag, men markerte seg sterkt i Tempe. Zuccarello står notert med 53 målpoeng på 53 NHL-kamper denne sesongen (11 mål + 42 assist).

– «Zucc» var viktig for seieren. Vi trengte to poeng, og han var en stor faktor, sier Wild-trener John Hynes på klubbens hjemmeside.

Zuccarello var nest sist på pucken på Kiril Kaprizovs 0–1-scoring tidlig i midtperioden.

Kampen tok virkelig fyr først da tredje periode var i gang. På bare syv sekunder snudde Arizona Coyotes kampen med to scoringer.

Ledelsen holdt i 32 sekunder. Da utlignet Zach Bogosian til 2–2 etter en ny assist av køllemagikeren fra Oslo.

VANT: Zuccarello mot Arizona Coyote-senteren Liam O’Brien. Foto: Rick Scuteri / AP / NTB

Knappe to minutter senere var kampen snudd, da Joel Eriksson Ek hamret pucken i krysset og sendt gjestene i ledelsen 2–3, også det etter en assist fra Mats Zuccarello.

Mot slutten av kampen tok hjemmelaget ut keeperen. Brock Faber utnyttet det da han satte pucken i tomt bur et drøyt minutt før slutt. Connor Dewar fastsatte sluttresultatet til 2–5 i kampens siste sekunder.

Wild-keeper Marc-Andre Fleury bidro til seieren med 23 redninger.

Zuccarello fikk 17 minutter og 5 sekunder på isen.

Tidligere torsdag tapte Emil Lilleberg og Tampa Bay Lightning 3–6 hjemme mot Calgary Flames.