Flovik gir seg som Skjervøy-trener og ny erstatter er allerede på plass

I en melding til Framtid i Nord bekrefter Flovik at han har gitt seg som Skjervøy-trener.

– Ja, jeg har gitt meg. Det har med totalbelastning for meg å gjøre. Inkludert ansvaret for et lag og ei treningsgruppe som jeg ikke når over tidsmessig. SIK som klubb og spillerne på laget har jeg bare godt å si om. Strålende klubb og ei flott spillergruppe, skriver Flovik.

På spørsmål om Flovik har planer om å fortsette trenerkarrieren svarer han følgende:

– Fotball skal jeg nok gjøre mer av. Men i denne omgangen blir det eventuelt et mindre oppdrag.

Skjervøy innledet sesongen meget sterkt med 13 poeng på de seks første kampene. De utfordret Ullern i toppen om et historisk opprykk. Etter den sterke starten tok laget bare fire poeng på de syv siste kampene. Laget berget likevel plassen og kommer til å spille i tredje divisjon også kommende sesong.

Ny trener på plass

Sportslig leder i Skjervøy IK kan torsdag ettermiddag fortelle at de allerede har ny trener på plass.

– Vi har visst siden september at Bård Flovik ikke ønsket å fortsette som hovedtrener. Vi har jobbet med en løsning siden da. Fra starten av har vi hatt navnet til Stian Ryslett øverst på blokka. Og vi har endelig landet på en god løsning med han, forteller Pedersen.

Han forteller at Ryslett etter planen er på plass i Tromsø og trener laget fra første februar. Inntil da styrer Daniel Danielsen og Robert Rydningen laget i Tromsø.

– Raymond Fredriksen vil fortsette som assistenttrener fra Skjervøy. Spillerne er veldig fornøyde med å få Stian på plass. Han er en flott fyr og vi kan sammenligne han med Jørgen Vik i tilstedeværelsen. Han er en ung fremmedstormende trener som ønsker å utvikle både seg selv og spillerne. Vi er veldig fornøyde med å ha han på plass, forteller Pedersen.