Aftenbladet er kjent med at styret i Bryne har utpekt et utvalg som vil be om å få snakke med 64-åringen fra Figgjo.

Styreleder Geir Pollestad forteller onsdag kveld at stilling er utlyst, og at han sammen nestleder Silje Særheim og Cathrine Tunheim foretar intervju med aktuelle kandidater.

Bertnsen er en av landets mest erfarne fotballedere og samtidig en av landets mest erfarne trenere, han har resultater på og utenfor banen som få om noen andre, han besitter et dobbelt sett kompetanse som jærklubben ønsker seg.

Berntsen er åpen

Selv er 64-åringen fra Figgjo nå bosatt i Sandnes fryktelig lei alle spekulasjonene rundt nye jobber etter hans dramatiske avgang i enden av tre meget suksessrike år i Viking.

– Jeg er en høflig person og tar selvfølgelig en prat med Bryne om de tar kontakt, akkurat som jeg snakker med andre som forhører seg, er det eneste Bertnsen vil kommentere.

Styreleder Geir Pollestad holdt kortene tett til brystet angående nylig avgått daglig leder Knut Ove Joa. Han bekrefter at det ble som vi antok tidligere, en avtale mellom partene.

Avtale mellom Bryne og Joa

Joa som måtte gå på dagen etter økonomisk mislighold, og klubben har inngått en avtale der Bryne FK kommer skadesløs fra det.

Skulle Bryne lykkes i hente Bjarne Berntsen, mannen som ledet klubben til den eneste store triumfen i norsk fotball, NM-gull og cupseier i 1987, er det grunn til å presisere at det ikke er treneren Berntsen denne gangen, men hans kompetanse på sport vil være en støtte for trenerteamet.