Fløya- TUIL 1–1 (1–0)

For første gang siden er TUIL og Fløya i samme divisjon, og onsdga var det dermed duket for et skikkelig lokaloppgjør på Fløya Arena. Begge lagene har skuffet i de to første kampene, Fløya stod uten poeng før kampen, TUIL kun med ett.

TUIL var nær en tidlig ledelse da Andreas Løvland traff stolpen etter kun tre minutter. Fløya var likevel fullt på høyde med gjestene fra over brua i starten, og det var ikke ufortjent at Tobias Schjetne satt inn 1–0 etter et kvarter spill, etter et strålende forarbeid av Addikani Mohammed Abdi. Sigurd Grønli var nær utligning to ganger for TUIL, og måtte blant annet se et skudd gå i stanga etter innlegg fra Adrian Pedersen. Dermed var det grønntrøyene som ledet til pause.

TUIL gjorde bytter både i pausen og utover i andreomgangen, men slet med å skape sjanser mot et godt orgainsert Fløya-lag. Innbytter Sigve Dalsø Lohne fikk to gode muligheter på volley, men lyktes ikke med avslutningene. Sju minutter på overtid skulle TUIL utligne med det siste sparket på ballen. Målscorer var Vegard Lysvoll. Dermed glapp to poeng på bittert vis for Fløya.

Marcus Ellingsen Andersen 6

Berget av stanga to ganger før pause. Solid i feltarbeidet selv om TUIL stablet opp med spillere foran han. Viktig redning på overtid fra Pedersen. Mistet ballen like etterpå, men heldigvis for Andersen og Fløya satt Skoglund ballen utenfor. Ny kjemperedning på overtid, dessverre for keeperen ble returen satt i mål.

Andreas Fossmo 5

Rundet skikkelig av Pedersen ved en anledning, men hadde ellers bra kontroll defensivt. Lite med offensivt.

Øyvind Sandnes Olsen 6

Sjefen i Fløya-forsvaret. Solid i duellspillet og bidro til at Fløya lenge holdt unna da TUIL presset litt på utover andreomgangen.

Mads Aimar Bakkeby 7

Strålende blokkering hindret scoring da Grønli kom gjennom før pause. Fikk seg en skikkelig smell i hodet mot slutten, men fullførte kampen. Bunnsolid.

Henrik Fløgum 6

Inn på laget fra sist kamp og hadde en meget god kamp på venstrebacken. Trygg med ballen og hadde god kontroll mot TUILs vanligvis farlige høyreside med Albertsen og Løvland.

Yngvar Johansen 6

Kaptein i Skorpens fravær. Flyttet lengre fram i banen fra forrige kamp. Viktig takling etter en drøy time hindret en stor TUIL-mulighet.

Tobias Schjetne 7

Satt inn 1–0 etter å ha blit servert av Abdi. Satte standarden når det gjaldt aggresivitet i presset på Fløya-laget. Ut med skade et lite kvarter før slutt.

Mikkel Boge-Olsnes Aarseth 6

Hevet seg fra en ganske svak kamp sist. Bidro til at Fløya matchet TUIL og vel så det på midtbanen. Flere ballerobringer og stort sett trygge og gode valg med ballen.

Marco Mauno Johannessen

Fikk seg en skikkelig smell etter en stygg takling fra Johnsgård, og måtte byttes ut før halvtimen var spilt.

Abdikani Mohammed Abdi 8

God start på kampen. Smarte bevegelser og flere gode pasninger. Strålende forarbeid da Schjetne satt inn 1–0. Slepen tekniker som TUIL-spillerne gang på gang måtte stoppe med ulovlige midler.

Birk Berg Johansen 5

Fikk muligheten fra start mot sin tidligere klubb. Brukbar muligheter etter ti minutter, men traff ikke skikkelig på Johansens innlegg. Løpsvillig og aktiv, men ikke alltid helt venn med ballen. Ut etter en drøy time.

Scott Fitzgerald 5

Inn for en skadd Johannessen etter en halvtimes spilt. La som vanlig ned en solid innsats.

Abou David Mendy

Inn i det 63.minutt.

Martin Rydningen

inn i det 77.minutt.

Magnus Mikkelsen

Inn det 77.minutt.