Vel hjemme får hun en hyggelig overraskelse når hun sjekker bankkontoen sin. Nå om dagen ringer man ikke kontofonen, og det er jo litt leit, for bare i rene premiepenger har Eckhoff gått inn 730.000 kroner i dette verdensmesterskapet.

I tillegg kommer bonuser fra personlige sponsorer som gjør at hun trolig runder millionen i inntekter på sitt opphold her i Pokljuka.

Og fortsatt er det en gullsjanse igjen selv om Eckhoff i VM - vel å merke - aldri har vært i nærheten av edelt metall. 5.-plassen i Östersund 2019 er det nærmeste hun har vært på fem mesterskap på «turboøvelsen» som avslutter VM.

30-åringen var så fornøyd med ikke å ødelegge stafetten da de norske kvinnene sikret seg gullet på lørdagens stafett. Det var hennes fjerde gull på slovensk jord.

– Det synes jeg var deilig. Gull i tre mesterskap på rad er spesielt. Denne gang var det ingen selvfølge. I år var det en seier, fastslår Tiril Eckhoff overfor VG når hun snakker om kvinnenes prestasjon. Og den var det ingenting i veien med.

– Nå får du overlast på flyet hjem?

– Jeg får få meg noen sjampisflasker hjem i tillegg og kan sitte i karantene og «sippe» litt, sier Eckhoff og tenker på at det er mer enn medaljer som deles ut når man hevder seg i et mesterskap.

Det hun tenker på er at hun må i karantene helt frem til skiskytterne pakker kofferten igjen og reiser ut til Nove Mesto hvor neste verdenscup-runde arrangeres. De norske skiskytterne må faktisk reise mens de fortsatt sitter i obligatorisk karantene.

Tirill Eckhoff har allerede bidratt til fire av Norges seks VM-gull og burde få sitte på første klasse på charterflyet som tar de norske heltene direkte hjem fra Ljubljana mandag.

En som ikke har lyktes her i Pokljuka er Marte Olsbu Røiseland. Hun var VM-dronningen i fjor, men står uten individuelle medaljer i dette mesterskapet.

– Mange har snakket om stafett-komplekser, men vi gjør ikke så mye rart. Vi tar gullet i tredje VM på rad og det er kjempemoro, sier Marte Olsbu Røiseland som gjør sitt siste forsøk på å få noe individuelt ut av dette mesterskapet.