Flotte forhold på Tomrefjord stadion da lag nummer en og to på tabellen entret banen. Tomrefjord skulle hevne 0-2 tapet i vårkampen og innta tabelltoppen, Sunndal kom for å sikre topplassen.

Tomrefjord begynte best. Etter fem minutter gikk Yngve Eik Frostad overende i straffefeltet, men dommeren blåste ikke for straffe, til kraftige protester fra heimelaget. Tomrefjord holdt trykket opp det første kvarteret, da smalt Vebjørn Sørheim til med et knallhardt langskudd rett under tverrliggeren og i mål. 1-0 til Sunndal. Tomrefjord-spillerne var ikke kommet seg av skuffelsen før baklengs nummer to lå i nota bak Adrian Gabrielsen to minutter etterpå. Etter 25 minutter kom baklengs nummer tre, Sunndal viste seg uhyre effektive.

Tomrefjord kviknet til mot slutten av omgangen, og hadde føringen de siste ti minuttene uten at det førte til store målsjanser.

Tomrefjord kjørte på i 2. omgang i håp om å redusere, med det var i stedet Sunndal som gikk opp til 4-0 etter 55 minutter. Tomrefjord hadde en stor sjanse etter 83 minutter, men typisk for kampen var det Sunndal som fikk mål nummer fem helt på slutten.

Tomrefjord fikk det ikke til denne kvelden, Sunndal beviste at de er favoritten til opprykk i 3. divisjon. I overkant av 50 tilskuere tuslet skuffet heim, mens stemningen i bussen til Sunndal var tilsvarende høg.

Fakta: 4. divisjon Nordmøre og Romsdal. Tomrefjord–Sunndal 0-5 (0-3)

Scoringer:  0-1 Vebjørn Sørheim (18) , 0-2 Tor Erik Torske (20) , 0-3 Erling Fredriksen (25), 0-4 Petter Melkild ( 54), 0-5 Sander Grimelid (86)

Gult kort: Yngve Eik Frostad, Tomrefjord

Dommer: Per Ivar Skrøvset, Bøfjorden.