Norge brukte 22 av 23 spillere i de fire kampene. Bare keeper Gudmund Kongshavn var ubenyttet reserve.

Israel-Norge 2–2 (Mål: Pedersen og Singh)

Nyland – Elabdellaoui, Semb Berge, Strandberg, Eggen Hedenstad – Konradsen (Singh), Wolff Eikrem, Johansen – Berget (Nielsen), Pedersen, De Lanlay (Linnes).

England-Norge 1–3 (Mål: Semb Berge, Wolff Eikrem og Berget)

Nyland – Elabdellaoui, Semb Berge (Linnes), Strandberg, Rogne (Nordtveit) – Singh, Wolff Eikrem (Ibrahim), Johansen – Berget, Pedersen, Nielsen.

Italia-Norge 1–1 (Mål: Strandberg)

Østbø – Linnes, Rogne (Strandberg), Nordtveit, Eggen Hedenstad – Berisha, Henriksen, Konradsen – King (Ibrahim), Nielsen (Kastrati), De Lanlay.

Spania-Norge 3–0

Nyland – Elabdellaoui, Semb Berge, Strandberg, Eggen Hedenstad – Henriksen, Wolff Eikrem (Nordtveit), Johansen (Berisha) – Berget, Pedersen, King (Nielsen).

Foto: Bjørn S. Delebekk / VG
Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

De kastet treneren i bassenget etter Norges siste store suksess på herresiden. U-landslaget slo England 3–1 og spilte to uavgjort i EM for 10 år siden. Det endte med bronsemedaljer i Israel etter tap 3–0 i semifinalen for EM-vinner Spania. Etterpå har karrierene gått mange forskjellige veier.

Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Ørjan Håskjold Nyland (32) har vært Norges faste landslagskeeper siden september 2021. Klubbkarrieren har vært mer problematisk. Har bare spilt 12 ligakamper i samme periode. Sist for RB Leipzig i mai. Er nå igjen klubbløs. Har totalt spilt 44 landskamper.

Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Omar Elabdellaoui (31) var lenge landslagets faste høyreback (49 landskamper). Det stoppet med en fyrverkeriulykke nyttårsaften 2020. Gikk gjennom 11 operasjoner for å berge synet. Comeback med seriekamper for Bodø/Glimt denne sesongen. Tre ganger gresk seriemester med Olympiakos.

Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Håvard Nordtveit (33) var etablert i tysk Bundesliga og spilte allerede på A-landslaget i 2013. 52 kamper for Norge frem til 2019. 228 matcher for Hoffenheim, Borussia M. og Nürnberg i Bundesliga. Ikke like stor suksess i West Ham og Fulham. Skadeplaget. Har vært på banen for Skjold i 4. divisjon. Er sportslig koordinator og spillerutvikler i Tysvær-klubben.

Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Stefan Strandberg (32) var kaptein på U-landslaget. Slet lenge med å etablere seg på A-landslaget. Men stopperen har fått tillit under Ståle Solbakken. Tilbake i Vålerenga. Mange år i Rosenborg, Russland, Tyskland og Italia. Tok seriegull med RBK i 2015, men hadde dratt til Krasnodar da det ble innkassert.

Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Vegar Eggen Hedenstad (31) spilte alle sine fire kamper for A-landslaget før han gjorde suksess som U-landslagets venstreback. Har spilt 16 kamper i Bundesliga og 32 i tyrkisk Süper Lig. Nå tilbake i Norge som Vålerenga-spiller. Elverumsingen vant i sin tid som Rosenborg-spiller to seriegull og en NM-tittel.

Foto: Kieran Cleeves / Pa Photos

Stefan Johansen (32) trakk seg fra landslaget da Ståle Solbakken ble ansatt. Var landslagskaptein med 55 kamper frem til og med 2020. Spilte inntil nylig for Queens Park Rangers i engelsk Championship, men er nå klubbløs. Vant to ligagull og skotsk ligacup med Celtic. Seriegull med Strømsgodset for 10 år siden og norsk gullballvinner året etter.

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Markus Henriksen (30) vant to seriegull med Rosenborg og cupgull med AZ Alkmaar i Nederland allerede før EM-bronsen. Kåret til Årets Spiller i AZ i 2013. De siste 10 årene har han foruten AZ, vært i Hull og Bristol City før han i 2020 vendte tilbake til RBK. Spilte sin 58. og foreløpig siste landskamp samme høst. Rosenborg-kaptein nå.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Magnus Wolff Eikrem (32) har vært Moldes kaptein og playmaker siden han kom hjem fra Seattle Sounders for fem år siden. Har vunnet fire seriegull og to cupgull med moderklubben. Tok også to svenske seriegull med Malmö FF, men er aldri blitt en toneangivende landslagsspiller. Spilte den siste av sine 17 landskamper for syv år siden.

Foto: Saeed Khan / AFP

Valon Berisha (30) spilte frem til 2016 totalt 76 ganger for norske landslag (20 A-landskamper), men skiftet så til foreldrenes hjemland, Kosovo. Hadde betydelig suksess med syv titler på seks sesonger Østerrike. Er også cupmester i Italia, uten å spille finalen for Lazio. Sist seriemester for Melbourne City i Australia.

Foto: Christoffer Andersen / NTB

Marcus Pedersen (33) har denne sesongen spilt og scoret for Løten i 4. divisjon. Spilte eliteserie for HamKam så sent som i fjor. Scoret 72 mål for fire eliteserieklubber frem til 2019. Har også spilt i Nederland, Danmark, England og Tyrkia. Fikk den siste av ni A-landskamper i 2015.

Foto: Andreas Hillergren / TT

Jo Inge Berget (32) er klubbløs etter at kontrakten med Malmö FF gikk ut. Skal fortsatt bo i Sverige. Vant fire seriegull og den svenske cupen med MFF. Har også vunnet fire titler i Norge. Var het da han scoret for landslaget mot Kroatia i 2015. Spilte sin siste av 20 A-landskamper for seks år siden.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Arild Østbø (32) er Vikings reservekeeper. Har ofte slitt benken både i Stavanger-klubben og Rosenborg. Men sto EM-kampen mot Italia for 10 år siden. Spilte sin foreløpig siste eliteseriekamp for Viking for 11 måneder siden, men har vært klubbens cupkeeper denne sesongen. Fikk sin siste aldersbestemte landskamp for ni år siden.

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Gudmund Kongshavn (32) kom inn som reservekeeper for Tromsdalen i cupkampen mot Tromsø denne sesongen. Spilte seks matcher for Dinamo Bucuresti i 2021 etter å ha spilt 136 kamper i eliteserien for Tromsø, Vålerenga, Aalesund og Sarpsborg.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Martin Linnes (32) har hatt en bra karriere som klubbspiller med to Süper Lig-triumfer med Galatasaray i Tyrkia. Er nå tilbake som en viktig brikke i Molde, som han totalt har vunnet seks serie- og cupgull med. Spilte sin siste av 29 landskamper i 2021.

Foto: Fredrik Solstad / VG

Fredrik Semb Berge (33) spiller nå for Gjerpen i 7. divisjon. La opp som toppspiller i Odd etter massive skadeproblemer i 2020. Hadde sine to beste perioder i Skiens-klubben, men spilte også for Brøndby og Molde. Fikk med seg tre A-landskamper – alle i samme år som han gjorde suksess med Norge i U-EM.

Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Thomas Rogne (32) giftet seg for fire år siden med Lyon-stjernen Ada Hegerberg. Spiller nå for Helsingborg på nivå 2 i Sverige etter å ha rykket ned fra Allsvenskan i fjor. Rogne har gått veien gjennom Celtic, Wigan, IFK Göteborg, Lech Poznan og Apollon Smyrnis før Helsingborg. Har ikke spilt for landslag siden U21-EM.

Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Harmeet Singh (32) er for tiden klubbløs. Kontrakten med Sandefjord gikk ut etter sist sesong. Midtbanespilleren har vunnet seriegull med Molde i Norge og har til sammen fem sesonger i Nederland, Polen, Sverige og Finland. Har spilt syv A-landskamper – den siste helt tilbake i 2014.

Foto: Cathrin Mueller / Reuters

Håvard Nielsen (29) har vært utenlandsproff sammenhengende i 11 år. Denne sesongen har han scoret åtte for Hannover i 2. Bundesliga. Totalt har Oslo-karen satt inn fire mål i Bundesliga og 38 på nivå to i Tyskland. Spilte 14 A-landskamper og scoret to mål frem til 2015.

Foto: Erlend Aas / NTB

Abdisalem Ibrahim (32) er tilbake i Norge og er klubbløs nå. Spilte sist for Ullensaker/Kisa i 2. divisjon. Midtbanespilleren, født i Somalia, fikk tidlig i karrieren ett innhopp for Manchester City i Premier League. Har siden vært i 11 klubber før han havnet på Romerike. Fikk sjansen for A-landslaget i to privatkamper for ni år siden.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Flamur Kastrati (31) jobber videre som spillerutvikler i Odd etter at han la opp som spiller i fjor høst. Var tidlig i Nederland og Tyskland, men spilte sine siste 10 sesonger i Norge. Scoret 29 mål på 184 kamper for fem forskjellige klubber. Men innhoppet i EM-kampen mot Italia i 2013 ble hans siste for et norsk landslag.

Joshua King (31) tok i sin første sesong i Tyrkia ligasølv for Fenerbahçe. Leverte fire scoringer. Er for tiden ute av landslaget etter å ha scoret 20 mål på 62 kamper for Norge. Har til sammen 53 Premier League-scoringer på 213 kamper for Bournemouth, Watford og Everton.

Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Anders Konradsen (32) er blitt speider for Bodø/Glimt. La opp etter å ha fått sjansen i syv seriekamper i fjor. Var to sesonger i Rennes. Hadde en suksessrik periode i Rosenborg som med Konradsen vant fire seriegull og tre cupfinaler i perioden 2015–18. Scoret i den siste cupfinalen. Fikk sjansen i åtte A-landskamper – den siste i 2015.

Foto: Carina Johansen / NTB

Yann-Erik de Lanlay (31) har holdt seg hjemme i Norge gjennom hele karrieren. Spiller nå sin 15. strake sesong i eliteserien. Kom i 2020 tilbake til Viking etter å ha vunnet ligaen fire ganger og tatt tre NM-gull med Rosenborg. Spilte fem landskamper. Den siste på hjemmebane i Stavanger i 2014 – Martin Ødegaards debutkamp.

Foto: Bjørn S. Delebekk / VG

Tor Ole Skullerud (52) var assistent, men tok over U-landslaget da Per Joar Hansen ble RBK-trener før EM i 2013. Førte året etter Molde til «The Double» og ble kåret til Årets Trener i Norge. Fikk fyken i 2015. Trente Strømsgodset i halvannen sesong i 2017/18. Har siden jobbet som fotballekspert for Discovery og Viaplay.