– En utrolig følelse. Vi fortjener denne seieren. Vi hadde den beste taktikken, og det viste vi i dag, sier overtidshelt Mario Lemina til TNT Sports.

17–6 i avslutninger og 11–3 i hjørnespark. Men det viktigste så ut til å glippe for Wolverhampton:

Mål.

Etter at Spurs gikk i ledelsen allerede etter tre minutter, sløste Wolverhampton vekk sjanse etter sjanse.

Da det var 86 minutter spilt, ble Pablo Sarabia byttet inn.

Han skulle vise sine lagkamerater hvordan det gjøres foran mål.

Først banket han nydelig til på volley etter innlegg fra Matheus Cunha. Den kunne selv ikke en av Tottenhams flere nye yndlinger – keeper Guglielmo Vicario – ikke gjøre noe med.

Så seks minutter på overtid spilte Sarabia frem en umarkert Mario Lemina, som kunne styre inn seiersmålet.

Dermed glapp muligheten for de liljehvite til å ta over tabelltopp. De er ett poeng bak ligaleder Manchester City.

Tottenham har nå to strake ligatap etter at de var ubeseiret de første ti kampene.

Et langt fra toppet Tottenham-lag var tvunget til flere endringer etter den spinnville kampen mot Chelsea mandag. Der ble Cristian Romero og Destiny Udogie utvist, mens Micky van de Ven og James Maddison pådro seg langtidsskader.

JUBEL: Mario Lemina jubler for scoring på overtid. Foto: DARREN STAPLES / AFP / NTB

Det virket som at det skulle by på lite problemer for Tottenham, som tok ledelsen bare tre minutter ut i kampen etter et vakkert angrep:

Dejan Kulusevski fikk kollega Pedro Porro på overlapp, og svensken hælflikket ballen til Porro på nydelig vis.

Vingbacken sendte ballen mot femmeteren der Brennan Johnson var på plass. Han kunne enkelt sette ballen i mål og juble for sitt første mål i Tottenham-drakt.

Men de som kunne juble mest var hjemmelaget, som fullt fortjent sikret tre poeng.