– Det er så mye. Han krever så mye på trening, sier Erling Braut Haaland til The Telegraph.

I et større intervju med den engelske storavisen stjernespissen innom flere temaer, og åpner blant annet opp om det å samarbeide med Manchester Citys legendariske trener.

– Da jeg snakket med ham før jeg signerte, så sa han «jeg bryr meg ikke om hva du gjør ellers. Gjør hva du vil. Men når du er med meg på treningsfeltet så må du være fokusert. Hvis ikke knuser jeg deg», forteller Haaland med et smil til avisen.

23-åringen mener det er derfor Manchester City har hatt så mye suksess de siste årene.

– Presset er der. Se på det presset vi har på oss hver eneste dag som klubb og som individer. Du må fokusere den timen du er på trening hver dag, og så må du slappe av resten av dagen. Ikke tenke på fotball.

– Jeg blir vanligvis kritisert for ikke å ha så mange ballberøringer. Jeg kan være innom og røre ballen noen ganger, men jeg går ofte rundt og lager bevegelser i mitt eget hode. Det er vanskelig å forklare. Jeg soner ut på en måte. Ser meg rundt og venter på sjansen. Når sjansen kommer så må jeg være klar. Jeg er påskrudd. Jeg venter på det rette tidspunktet, sier Haaland.

– Det har blitt sånn at folk er mer sjokkert hvis jeg ikke scorer. I norsk media er overskriften «målløs» hvis jeg ikke scorer. Det er en bra ting. Jeg signerte for City for å score mål.

I fjor ble det 36 mål. Denne sesongen har han allerede åtte. Søndag venter Arsenal og Martin Ødegaard for Haaland og City.

Til uka reiser han til Kypros for å spille EM-kvalifisering med Norge.