Obosligaens serieledere Kongsvinger havnet under mot Start like før pause, men snudde til seier i andre omgang. Veteranen Adem Güven utlignet før Lars Gerson sikret seieren ti minutter før slutt på straffespark.

Like bak KIL på tabellen er Fredrikstad på tredjeplass, som ikke har hatt for vane å score mye så langt denne sesongen. I løpet av de første 14 seriekampene i år, har ikke FFK scoret mer enn ett mål i elleve av matchene. Søndag slo de Ranheim hele 4–0 på hjemmebane.

Boubacar Konté, Jóannes Bjartalid, Simen Rafn og Stian Stray Molde sto for målene, og FFK er stadig ubeseiret denne sesongen. Førstkommende søndag tar de rødhvite imot serieleder Kongsvinger på hjemmebane.

Raufoss slo Viking ut av cupen i midtuken, men fikk en tøff retur i serien. På bortebane mot Bryne seiret hjemmelaget med hele 4–1. Raufoss ligger nå på 14.-plass i Obosligaen, tre poeng foran Åsane og Skeid på direkte nedrykksplass.