Erik ten Hag og hans Manchester United har gjort god business da klubben skaffet seg signaturen til spillere som Mason Mount, Andre Onana og Rasmus Højlund.

Det er tre spillere som har gjort det godt i sine tidligere klubber, men de prestasjonene lover ikke nødvendigvis gull og grønne skoger i Manchester United.

Det fins nok av stjernespillere som ikke har lyktes i storklubben, og akkurat det forventningskravet peker også managerlegenden på.

– Det er ikke noe poeng å komme hit om de ikke forstår hva forventninger betyr. Forventningene til denne klubben er gigantiske, sier Ferguson til CBS Sports.

LANG FARTSTID: Sir Alex Ferguson med Cristiano Ronaldo, før kampen mellom Newcastle og Manchester United i 2022. Foto: Dave Thompson / AP

Han viser til storhetstiden da han var manager.

– Det er ikke noe poeng å komme til denne klubben om du ikke har egne forventninger og et ansvar for å prestere. Det er en utrolig viktig del. De fleste av spillerne vi hentet under min tid, forsto det og godtok det, sier han videre.

Mandag vant Manchester United serieåpningen mot Wolverhampton 1–0, etter en kontroversiell avgjørelse som keeper Onana var involvert i.

– Jeg stoler på dommerne. Det de gjør er ikke så enkelt, spesielt ikke med VAR. Så jeg holdt meg rolig, og jeg er veldig glad for seieren, sa Onana til MUTV etter kampen.

Både Onana og Mount fikk debuten fra start.

– Det var fantastisk, jeg er skikkelig glad for å være her, fortsatte keeperen.

Højlund er skadet, og sto derfor over serieåpningen.

Vil du lese mer om engelsk fotball? I VGs store magasin «Våre beste menn» kan du lese historien til alle de 77 nordmennene som har spilt fotball på toppnivå i England. Magasinet er på 124 sider, og kan bestilles i vår nettbutikk (fri frakt!)