Du må abonnere på Rbnett for å kunne se kampene.

Polaris Media som Romsdals Budstikke er en del av, har i samarbeid med Amedia og Schibsted rettigheter til å vise flere kamper fra årets Norway Cup.

En foreløpig oversikt over kampene du kan se her på Rbnett finner du lenger ned i saken.

På grunn av Norges Idrettsforbunds nye retningslinjer som ble vedtatt i slutten juni er det ikke lenger lov å strømme barn i aldersklasser under 15 år. Vi vil derfor kun strømme kampene til de som er 15 år og oppover.

– Kjekt at vi kan vise kampene fra Norway Cup

Polaris Media vil stille med 20 personer på Ekeberg under Norway Cup. Disse vil være på plass for å filme, strømme, klippe og publisere kamper fra 17 baner fra 08 til 22 hver dag.

Til sammen skal alle konsernene strømme nærmere 900 kamper.

– Norway Cup er en kjempefin turnering – og en opplevelse å delta på. For mange er dette kanskje høydepunktet i fotballkarrieren. Så vi synes det er stor stas at vi kan vise de aller fleste kampene til jente- og guttelagene fra Romsdal fra 15 år og oppover direkte , sier Torill Skuseth, nyhetsredaktør i Romsdals Budstikke.

– Vi har etter hvert ganske mye direktesendt idrett på Rbnett – og sånn sett er det både naturlig og kjekt at vi kan vise kampene fra Norway Cup, sier Skuseth. Hun poengterer at Rbnett oppdateres hver dag gjennom turneringen med hvilke kamper som vises, både de innledende kampene og etter hvert som sluttspillene starter.

Mandag 1.august:
Klokken 12:10Molde FK - LanghusJ15, 11er
Klokken 13:25Melhus IL - Ekko/Aureosen/GossenG16, 11er
Klokken 16:00Nordhordland BK - Molde FKJ15/16, 7er
Klokken 19:00Molde FK - Sola FKG16, 11er
Tirsdag 2.august
Klokken 08:55Ekko/Aureosen/Gossen - Haugar SK 1G16, 11er
Klokken 15:30Nordstrand IF - Molde FKG16, 11er
Klokken 16:00Bud/Bryn - Vestsiden-Askøy IL 1J15/16, 7er

OBS: Endringer kan forekomme.

Fra onsdag og utover er det klart for sluttspill i turneringen. Vi vil komme med mer informasjon så snart det blir klart hvilke lag som tar seg videre.

– Vi får satse på at flest mulig av lagene herfra kommer lengst mulig, og at det blir masse fin fotball, spenning og dramatikk, avslutter Skuseth.