Lagene gikk i garderoben med 12 minutter igjen av ordinær tid. En halvtime senere kom lagene ut igjen. Klokka 14.59 ble kampen blåst i gang igjen.

Kampen ble til slutt spilt ferdig. Wolverhampton vant 2–0.

Da hadde fans fra begge lag slåss. Flere personer måtte ha behandling fra medisinsk personell. Bildene viste flere med masse blod rennende fra hodet.

Etter Matheus Cunhas 2–0-scoring i Black Country-derbyet brøt det ut slåsskamp på tribunen. Store politistyrker kom raskt til.

Cunha sier etter kampen at han følte det var trygt å fortsette kampen.

– 100 prosent. Jeg er fra Sør-Amerika, så sånne ting skjer. Det er ille når du ser barn gråte, men det viktigste er at alle er trygge. Begge lag spilte godt og det var bra atmosfære fra begge sider, sier han til ITV.

Det engelske fotballforbundet reagerer sterkt:

– Bråket som brøt ut et totalt uakseptabelt. Sikkerheten og tryggheten er det aller viktigste, og oppførselen til de involverte er farlig og utilgivelig. Vi kommer til å etterforske disse alvorlige hendelsene.

«Det virker som om Wolves-supportere har feiret på hjemmeseksjonen og West Brom-fansen har reagert», skriver Chris Waddle hos BBC.

– Dette er scener man ikke ønsker å se. En god fotballkamp er ødelagt av fans som er på feil side, sier tidligere Crystal Palace-spiller Clinton Morrison på Sky Sports.

– Det er fryktelige scener, fortsetter han.

John Murray, BBCs kommentator, skriver at West Bromwich-spiller Kyle Bartley har kommet ut fra tribuneseksjonen med et barn på armen.

«Jeg tror det må være hvor familiene deres sitter», skriver Murray.

Kyle Bartley med en unge på armen etter tribunebråket. Foto: DARREN STAPLES / AFP / NTB

«Shit. Ser ut som en av WBA-spillerne måtte hente ungene sine fra det hjørnet av stadion», skriver Viaplay-kommentator Kasper Wikestad på X.

Storskjermen på stadion viste teksten «Vennligst returner til setet ditt. Å ta seg ut på banen er en straffbar forseelse».